יש לי בעיה אנשים

יש לי בעיה אנשים

אז ככה, אני לא מוצאת את עצמי, זאת אומרת שאני לא יודעת כ"כ מי אני.. לפעמים אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי מי אני ומה אני אוהבת. אין לי אופי אישיות, ככה אני מרגישה לפעמים. לפחות בגיל 17 אני רוצה שזה כבר ישתנה. כל החיים שלי הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה ואיפה, אבל שמתי לב לאחרונה שאני בכלל לא יודעת... וזו בעיה שמעציבה אותי כ"כ. למישהו אולי יש פתרונות, מה עושים במצב שאתה רוצה למצוא את עצמך? לדעת מי אתה? להכיר את עצמך? שאתה מרגיש שאתה לא מכיר את עצמך בכלל.. פשוט למצוא את עצמי ואת ה"אני" שלי. תודה למי שיכול. ביי.

אולי את צריכה קצת לגדול

לעבור את הצבא ואז לפתח תחביבים ולגלות ולראות מה מענין אותך. בגיל 17 יש תחביבים ולימודים. תראי מה עושה ל טוב ומה עושה לך רע.

anonimitusa

New member
התשובה לשאלה "מי אני" לא נמצאת

ב "מה אני עושה". אנשים רבים שנשאלים "מי אתה?" מיד עונים מה הם עושים, העיסוק שלהם, הדרגה, הזוגיות, ילדים, תחביבים. אבל לא שאלתי "מה אתה עושה?" שאלתי "מי אתה?" ואף אחד לא ממש יודע לענות על התשובה הזו. למה? כי בני אדם אכן לא יודעים מי הם, הם רק יודעים מה הם יודעים לשעות והם מגדירים את עצמם מתוך המעשים שלהם. הם לא יודעים להביט אל תוך ליבם פנימה ולראות מי הם באמת. אם את בחורה ששואלת שאלה מאד עמוקה כזו וזה מפריע לך בגיל כזה, אני מבטיחה לך שלא משנה מה יהיה המקצוע שלך, כמה ילדים יהיו לך, מי יהיה בעלך, איפה תגורי, וכמה בתים יהיו לך, - את עדיין תרצי לדעת מי את באמת בתוכך. כי את זה לא הסביבה בה את גרה, ולא כמה ילידם יש לך, ולא מי החברים שלך, ולא מי הורים שלך - כל אלה חיצוניים. הם לא באין מתוכך. השאלה היא מה נמצא וקיים בתוכך. זה מי שאת. אם תרצי לדעת מי את (ורק את בלי סממנים חיצוניים) אני מאמינה שתוכלי למצוא את התשובה במי שברא אותך - אלהים ממנו כולנו נבראנו והוא המקור לחיינו. כשתמצאי אותו תמצאי מי את. הוא יראה לך מי את והתשובה לשאלה שלך נמצאת בו. אם באמת מכל הלב תרצי לדעת מי את תשאלי אותו והוא ילמד אותך מי את באמת. הדבר הראשון שאדם וחוה איבדו ואיתם כל האנושות כולה זאת זהות. מכיון שבני האדם כולם נפרדו מאלהים איבדנו את הזהות שלנו ואנחנו מוצאים אותה בסממנים חיצוניים בלבד שלא מעידים על מי שאנחנו באמת. אם תביטי בלב שלך תוכלי לדעת מה קיים בתוכך ותוכלי במידה מועטה לראות מה יש בליבך ומי את כבת אדם.

לחזור בתשובה.?

חח אני יודעת את כלזה מעניין אותי לדעת איך אני מוצאת את עצמי ... לאהבנתי את הדרך שהצעת לי כ"כ

anonimitusa

New member
את מתכוונת להיות דתית? מה פתאום !

אם תקראי את התנ"ך ותנסי להבין את המסר מאחוריו תמצאי שכל מה שאלהים ביקש מילדיו הוא לאהוב אותו בכל הלב שלנו וללכת בדרכו. הוא שלח אלינו נביאים בכדי להחזיר אותנו לחיקו כי הלכנו לאיבוד בדרך :)) כמו כבשים שטעו באחו. לחזור בתשובה בתנ"ך איננו חזרה בתשובה של הדת. בתנ"ך כתוב לשוב, שובה, במשמעות של לשוב הביתה. הזהות שלנו תהיה לנו ידועה וברורה ברגע שנוכל לקבל מאלהים את הרוח החדשה עליה דיבר והוא רוצה להעניק לנו. כפי שאמר ביחזקאל י"ח. Eze 36:26 ונתתי לכם לב חדשׁ ורוח חדשׁה אתן בקרבכם והסרתי את־לב האבן מבשׂרכם ונתתי לכם לב בשׂר׃ Eze 36:27 ואת־רוחי אתן בקרבכם ועשׂיתי את אשׁר־בחקי תלכו ומשׁפטי תשׁמרו ועשׂיתם׃ Eze 36:28 וישׁבתם בארץ אשׁר נתתי לאבתיכם והייתם לי לעם ואנכי אהיה לכם לאלהים׃ הוא אמר שללא הרוח החדשה הזו אנחנו נמות. זוהי רוחו שלו בתוכנו, והיא הרוח שמעניקה לכל אחד מבני האדם את ההבנה, הידיעה, הכמיהה, והאהבה של אלהים בתוכנו. כשרוחו נמצאת בתוכנו אנחנו מבינים את הייעוד שלנו כבני אדם, מדוע באנו לעולם הזה, מי אנחנו ומה בכלל אלהים רוצה מאיתנו. ההבנה והידיעה הזו באים מבפנים ולא מסממנים חיצוניים. האדם שרוחו של אלהים נמצא בתוכו משתנה מבפנים ורוחו היא אחת עם אלהים. יש בו שלמות והחיפוש אחר הרוחניות, מטרות, אתגרים, אמת, נגמר. את כבר לא נמצאת בחיפוש עצמי, אלא מתחילה מסע חדש ומרתק בחייך בה את רוצה לדעת עוד ועוד מיהו אלהים, ומשום שרוחו נמצאת בך כבר לא קיים חיץ בינך לבינו (ואני בכלל לא מדברת על דת שתביני אותי, אני בכלל לא דתיה אלא יש לי קשר אישי עם אלהים הבנוי על האהבה הרבה שלי אליו)

למעלה