יש לי בעיה אנשים

יש לי בעיה אנשים

אז ככה, אני לא מוצאת את עצמי, זאת אומרת שאני לא יודעת כ"כ מי אני.. לפעמים אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי מי אני ומה אני אוהבת. אין לי אופי אישיות, ככה אני מרגישה לפעמים. לפחות בגיל 17 אני רוצה שזה כבר ישתנה. כל החיים שלי הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה ואיפה, אבל שמתי לב לאחרונה שאני בכלל לא יודעת... וזו בעיה שמעציבה אותי כ"כ. למישהו אולי יש פתרונות, מה עושים במצב שאתה רוצה למצוא את עצמך? לדעת מי אתה? להכיר את עצמך? שאתה מרגיש שאתה לא מכיר את עצמך בכלל.. פשוט למצוא את עצמי ואת ה"אני" שלי. תודה למי שיכול. ביי.

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב שלי....

קודם כל ברוכה הבאה. בחיים יש לנו תקופות שבהן הכל ברור ואז מגיעות תקופות שבהן יש המון סימני שאלה. אני חושבת שכל השנים אנחנו לומדים את עצמנו וזו לא סיבה להיות עצובים. אני מציעה לך לבדוק מה הדברים שאת אוהבת לעשות, מה הדברים שאת פחות אוהבת או ממש לא אוהבת. תקשיבי למה שאחרים אומרים עליך, כך תוכלי לדעת איך את נראית לאחרים. לפעמים יש דברים שאנחנו לא מודעים להם ואחרים רואים אותם. והדבר האחרון: אל תפחדי להיות במצב הזה שאת לא בדיוק יודעת. גם להיות שם ורק להתבונן בזה ולהכיר גם את החלק ה"חוקר והשואל" שיש בך, זה בסדר. הרי גם זה חלק ממך אפילו אם רק כרגע הוא הופיע. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

ע ו פ ר ה

New member
"האדם מחפש משמעות"

ד"ר ויקטור פראנקל כתב ספר בשם הזה והספר עוסק על האדם בשואה. אז ברוך השם אנחנו כבר לא בשואה. אני לא חושבת שיש שם מיוחד לאדם כמוך וגם לא בטוח שהשם פותר את הבעיה או משנה את המצב. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

ברוכה הבאה שלייישלךךך../images/Emo24.gif

יאוווו גיל 17, איך אני זוכרת את הגיל הזה, אילו חוויות עברתי בגיל הזה, ואחד מהם היה למצוא את עצמי. קודם כל מתחילות לעלות המחשבות על הגיוס, איך אתמודד, איך אעבור את זה, האם אהיה במקום טוב שאהיה מסופקת ממנו, סיום הלימודים, בעיות גיל ההתבגרות בבית, ההכנה לזה שאני עוד מעט בת 18 ברשות עצמי במובן מסויים, גיל ההתאהבות, אהבה ראשונה, פרידה מחברות כשכל אחת הולכת לדרכה, עם זה לצבא, לימודים, קשר פחות הדוק מלהיות כל הזמן ביחד וכו. זה גיל שבו באמת מחפשים שינויים. תראי, הכי טוב זה לשבת עם עצמך ולחשוב מהם הדברים שאני רוצה מחיי, מה הייתי רוצה לעשות שיהיה לי טוב, איך מכאן הייתי רוצה להתקדם, שלב שלב, הלימודים מה מכאן? הצבא מה מכאן? החברות מה מכאן? הבית, היחסים עם המשפחה? משהו שארגיש שאני עושה אותו לבד, בכוחות עצמי, מהם הכלים בהם אני יכולה להשתמש כדיי למצוא את עצמי, שבי וכיתבי לך נושאים על הנייר, כל מה שקרה לך בעבר ואת רוצה לשנות, כל מה שקורה עכשיו, ומה הרצונות והשאיפות שלי לעתיד, ואז תתחילי מהקל לקשה לנסות למצוא דרכים איך לנסות להגיע לשינוי ואיך להתקדם. את מרגישה שאת לא מכירה את עצמך מספיק? נכון, כי את מגלה כל יום בחייך דבר חדש שמגדיר מי את, היום אני ילדה קטנה של אבא ואמא, ילדה של בובות וצעצועים, היום אני תלמידה בבית הספר, ילדה שלומדת לקרוא ולכתוב, לומדת דברים חדשים ונושאים אחרים, היום אני נערה, בת מצוה כבר בוגרת מגיעה לגיל הנעורים לוקחת אחריות על מעשיי, היום אני נערה בת 17 כבר גדולה עוד מעט צבא, יוצאת להכיר את העולם הגדול, מכירה בחור, הנשיקה הראשונה, בוחרת לעצמי את הכיוון שבו אני רוצה להמשיך מבחינת מקצוע, היום אני אשה, מתמודדת עם החיים של להקים משפחה משלי וכך הלאה והלאה. אז תנסי, תראי במה את יכולה להעזר בשביל למצוא מי את? את הדברים הטובים שבך תנצלי, תשתמשי בהם כדיי להתקדם, את הדברים השליליים תנסי לשלוט בהם ולהרחיק אותם כמה שאפשר, לאט לאט שלב שלב ותראי כמה שזה עוזר, בטח לא ביום אחד, אבל יקרו מקרים שבהם תאמרי לעצמך, יאווו איך לא ידעתי, חשבתי שאני לא מסוגלת, והנה אני יכולה. ותמיד תמיד תחשבי רק מה שטוב לך, לא להיות מושפעת מהסביבה, קודם כל את. בהצלחה.

היי שלי...

קודם כל זה קורה לכולם..את לא לבד עם זה...את פשוט צריכה יום אחת לשבת עם עצמך..ולסדר את המחשבות שלך..ולהגיד כל הזמן לעצמך אני שווה ..

למעלה