יש לי בעיה אנשים

יש לי בעיה אנשים

אז ככה, אני לא מוצאת את עצמי, זאת אומרת שאני לא יודעת כ"כ מי אני.. לפעמים אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי מי אני ומה אני אוהבת. אין לי אופי אישיות, ככה אני מרגישה לפעמים. לפחות בגיל 17 אני רוצה שזה כבר ישתנה. כל החיים שלי הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה ואיפה, אבל שמתי לב לאחרונה שאני בכלל לא יודעת... וזו בעיה שמעציבה אותי כ"כ. למישהו אולי יש פתרונות, מה עושים במצב שאתה רוצה למצוא את עצמך? לדעת מי אתה? להכיר את עצמך? שאתה מרגיש שאתה לא מכיר את עצמך בכלל.. פשוט למצוא את עצמי ואת ה"אני" שלי. תודה למי שיכול. ביי.

זה דווקא נשמע טוב....

"כל החיים שלי הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה ואיפה, אבל שמתי לב לאחרונה שאני בכלל לא יודעת..." רובם של האנשים בטוחים כל כך מי הם ומה הם יכולים לעשות, שהם מקובעים על מה שנראה להם שזה הם. לא לדעת מי את, מה את רוצה - אם תוכלי לקבל את זה בלי להילחם בזה, זאת נקודת התחלה טובה
את לא יודעת מי את כרגע - תהיי במקום הזה. במקביל, תכירי את עצמך.... תסתכלי על עצמך ברגעים שונים תראי מה את באמת רוצה לעשות במצבים שונים תתחברי למה שאת מרגישה בזמנים שונים תראי את היכולות שלך וגם את אלו שאת עדיין לא מממשת תתחברי למה שהלב שלך רוצה...... זה יכול להיות מאד נעים, ההיכרות הזאת עם עצמך
כמובן שאת גם יכולה להיעזר במדריך/ה פיסיים או כתובים

ואיך נקרא אדם כמוני?

מדריך פייסםי או כתובים, מזה ? סליחה על הבורות. אני כבר ממש מחכה למצוא את האמת וזהות שלי, באמת להכיר את עצמי. תודה רבה לך! שלי.

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

התכוונתי למדריך/ה פיסי/ת או למדריך/ה דרך ספר (כתוב)
אכן ניסוח משעשע.... "אני כבר ממש מחכה למצוא את האמת וזהות שלי, באמת להכיר את עצמי" -
תאפשרי את זה לעצמך!

LittleStarAtSky

New member
אוקיי ככה

לדעתי יש כמה דברים טובים שיכולים להנחות: תיכתבי תכונות שלך מה את אוהבת לעשות מה מתאים לך איזה לבוש, סגנון בדרך כלל את אוהבת, או מתאים לך, תואם איזה חברים תירצי איזה תכונות את אוהבת, ואיזה לא וכמובן, שאלה שאולי תיתחברי (אולי, לא יודעת), זה "למה אני לא מצליחה להבין מי אני? מה מציק? מה קרה?" יש גם קבוצות למודעות עצמית שיכולים לצמוח שם ולהיתקדם, יש גם פסיכולוגים אם את מעוניינת, זה גם עוזר כי מדברים שם, לא חייבים בעיה בשביל ללכת לפסיכולוג. מקווה שעזרתי. בהצלחה.

למעלה