יש לי בעיה אנשים

יש לי בעיה אנשים

אז ככה, אני לא מוצאת את עצמי, זאת אומרת שאני לא יודעת כ"כ מי אני.. לפעמים אני מוצאת את עצמי שואלת את עצמי מי אני ומה אני אוהבת. אין לי אופי אישיות, ככה אני מרגישה לפעמים. לפחות בגיל 17 אני רוצה שזה כבר ישתנה. כל החיים שלי הייתי בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה ואיפה, אבל שמתי לב לאחרונה שאני בכלל לא יודעת... וזו בעיה שמעציבה אותי כ"כ. למישהו אולי יש פתרונות, מה עושים במצב שאתה רוצה למצוא את עצמך? לדעת מי אתה? להכיר את עצמך? שאתה מרגיש שאתה לא מכיר את עצמך בכלל.. פשוט למצוא את עצמי ואת ה"אני" שלי. תודה למי שיכול. ביי.

למצוא את עצמך..

זה המטרה שכולנו מחפשים.. יש הרבה דרכים.. כולן טובות .. עליך למצוא את הדרך שלך.. יש כאלה שמוצאים עצמם בדת.. יש כאלה שמוצאים עצמם בפילוסופיה.. יש כאלה שמוצאים עצמם בתהליכים רוחניים.. יש כאלה בסדנאות.. יש כאלה שמוצאים עצמם כאשר הם עובדים לבד.. כל אחד מוצא עצמו במקום אחר.. יש רק משהו שמייחד את כל היעודים של אנשים.. תמיד המקום ייגע באמת.. תמיד המקום יבוא מכנות.. תמיד במקום יש אהבה.. ותמיד יש שם שירות עבור אחרים.. זה המסע שלך ואף אחד לא יכול לעשות אותו במקומך.. אנשים יכולים לספר לך מה עבד להם.. מה הייעוד שלהם.. אך אולי זה לא יתאים לך.. לעבוד לבד זה דרך קשה כיוון שקשה לצאת מתוך מסגרת התודעה שבה אנו חיים ולכן כדאי לעבוד ולהיעזר באחרים.. אך הנה תהליך קטן.. שבי בשקט וכל מה שאת עושה הוא לענות על השאלה "מה אני רוצה?".. רישמי תשובה.. שאלי שוב.. "מה אני רוצה?".. רישמי עוד תשובה.. וכך הלאה והלאה.. מהר עד שתחשבי שהגעת לסוף.. ואז תשאלי עוד.. עד שלא ישאר מילים יותר.. תהליך מאתגר ומעמת אם באמת תתחיבי אליו.. הרבה אור ואהבה

Saladin

New member
עצה.

לא מוצאים את עצמך, כי אין מה למצוא. שום דבר לא מחכה לך. צריך לבנות. או להסתדר בלי.

למעלה