יש לי בעיה! איש הרוח כנס

יש לי בעיה! איש הרוח כנס

אמנם אני יודע שהידע שלך באינטרנט הסוללארי חלש מאוד,אבל מנגד הידע באינטרנט מחשב חזק מאוד לכן אנא עזור לי. כתבו כאן כמה פעמים על הכנת קובץ מידי לבד ואח"כ להוריד אותו לפלאפון. אני ניסתי את זה והשתמשי באתר שנקרא RAR לצורך העלת הקובץ אך דרך הפלאפון לא היה ניתן להגיע אליו ותמיד נכתב לי הדף לא נמצא, בתחילה חשבתי שלא עשיתי כשורה אבל אח"כ ראיתי ששום קובץ מהאתר הזה לא עובד עם הפלאפון לכן בקשתי ושאלתי אם אתה יודע לאיזה אתר כדאי לי להעלות אותו ואח"כ לנסות שוב דרך הפלאפון. חשוב לי שהאתר יהיה בעיברית וכן שיהיה אפשר להיכנס אליו מהפלאפון כי לא כל אתר אפשר. תודה מראש.

Scouts Boy

New member
ברשותך, איש הרוח

אגזול ממך את התהילה
אני מכיר אתר מצוין שאת יכולה להעלות אליו, הוא גם בעברית והוא די פשוט, אני לא בטוח שאת מכירה אותו.. אה, בעצם כן, את כרגע נמצאת בו. (
) הדרך שבה תעלי את הקובץ היא שבחלון שליחת ההודעות, יש למטה את האפשרות לצירוף קובץ, שם תוכלי להוסיף גם קובץ מידי. את יכולה להגיב להודעה קיימת אם את לא רוצה לפתוח סתם ככה הודעה חדשה.

תודה. אבל...

איך אח"כ אני מוריד אותו לפלאפון. לאן אני נכנס? בדרך הרגילה שנכנסתי כעת לא יופיעו לי קבצים אחרים מלבד הודעות

Scouts Boy

New member
../images/Emo4.gif נראה לי שצריך אחת ולתמיד להכין

מדריך, אני אתחיל לעבוד על זה..

wap mag

New member
שים לב אני יסביר

אם ישך קובץ MIDI במחשב מוכן שאתה רוצה להעביר לפון,אתה נכנס לפורום רינגטונים וטפטים,כותב שם הודעה,ולמטה יש מקום להעלאת קובץ עד משקל מסוים,אתה שם שם בקישור את הקובץ,אח"ז שההודעה נכנסה לפורום אתה לוחץ על הקישור של הקובץ(איפה שכתוב מצורף קובץ midi) ושאתה שומע את הצלצול,למטה תראה את הכתובת של הצלצול,זה מתחיל ב img2.ג€ וכו... אתה לוקח את זה ומעביר לפון תכתובת,לא מסובך

מעבר למה שכתב Scouts Boy

אין לי הרבה מה להוסיף.נמתין בסבלנות עד שהוא יכתוב את המדריך המדובר:)

למעלה