יש לי בן

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
יש לי בן../images/Emo123.gif

אוי, איזה ראש יש לשודד הזה....חולה כסף, כל הזמן מציע לנו דרכים להשיג כסף
היום הבונבונית באה בוכה, היא רוצה לקחת את הדברים שהיא שמה בשולחן שלו ושיחזיר לה את הכסף. "איזה כסף?" אני שואלת. הוא הציע לה להשתמש יחד אתו בשולחן הכתיבה שלו (יעני הקצאת מגירה) תמורת 20 ש"ח. היא שילמה לו ועכשיו, אחרי שבועיים היא מתחרטת. פעם אבא שלו הבטיח לו כסף בכל חג (הבטיח... הילד סחט הבטחה)... לא מזמן היה חג האהבה
הוא בא לגבות את דמי האיך לקרוא לזה
היום הוא שאל אותי אם יום העצמאות זה חג...אמרתי לו שכן. הוא אמר "יש!" גם את וגם אבא תשלמו.... צירף גם אותי למאפיה שלו
אני מתה ממנו, הוא יהיה איש עסקים ממולח... חותמת !!! בנשיקה
כולו בן 9 עם עיני עגל ענקיות וריסים שאפשר לעשות איתם מטאטא
חחח
מתההההה
עליו

mozal

New member
ועליו נאמר...

בן יקר.
גם אני הייתי ככה פעם. כל חג, יום טוב, מועד, כולל יום ירושלים היה סיבה לקפוץ לסבתא ולנג'ס (וזה תמיד השתלם...
). וסבתא שלי היתה אומרת: העיקר שיהיה בן אדם...

SophieT

New member
יש לי בנדוד, שעד היום הוא ככה

נושק את גיל 20, אם אינני טועה, שיהיה בריא
הגשת לו חשבון אחזקה שוטף?
סופי.

היא צריך שותף ?

לבן שלי היה ראש עסקים כבר מהגן. כשהיה מגיע אלי לעבודה, היה עובר משולחן לשולחן ומציע לאנשים שיצייר להם ציורים תמורת שקל. פעם הכין "דוגמאות" ואותן הציע למכירה. אבל מה.... לא פראייר, גם כשסיים את היצירה המוזמנת, ניגש יחד עם המזמין למכונת הצילום ודרש ממנו שיצלם לו עותק ו....... התעקש למסור לידיו רק את ההעתק המצולם (והלא צבעוני) והשאיר אצלו את המקור. כאלה שהתלוננו נדרשו להוסיף שקל נוסף... בחיי שאז הוא עוד היה בגן ! היום הוא מפנטז על למכור לימונדה בשכונה.... (כמו שראה בסנופי)

מירבלי

New member
../images/Emo99.gifהילד הזה מקסים ../images/Emo24.gif

אחלה סוחר הוא יהיה
את צריכה להיות מאושרת ,זה מעיד על יחד חכם מאוד ופיקח

pickit

New member
בלמ"צ על דבר כזה עוד לא שמעתי ../images/Emo13.gif

גדול אבל נו את יכולה להיות רגועה, הוא יצליח להסתדר בחיים

למעלה