יש לי בלוג

יש לי בלוג ../images/Emo13.gif

בהמלצת "שנטיפי האחת" (והיחידה) אני מזמינה אותכם להציץ לי פנימה. אין ראויים יותר מכם. (רק תהיו עדינים איתי.... חדשה בעסק....) מקווה לעניין אתכם סיון אה.... אין לי מושג איך ליצור לשם קישור מכאן. אז אפשר מהכרטיס שלי.

mimeli

New member
נכנסתי, קראתי, אהבתי

והשארתי לך תגובה. בהצלחה!

נכנסתי

והדפסתי... אבל עוד לא קראתי... אבל קיבלתי מנת אהבה על הבוקר! תודה לך!!! מגע הקסם

sovlanit

New member
סיון החופשיה, יפה מאוד.

הרגישי חופשיה גם להמשיך לכתוב. נהניתי.תודה

יש לי בלוג

אהבתייייי חמודה המשיכי לאהוב, קחי את הטוב שבחיים עלי והצליחי. התחברתי לזה בקלות חיבוק ממני. חברה אמיתיתתת

סיוון איזה יופי.....!!!!../images/Emo24.gif

יש לך את זה..!!! אשמח לעידכונים נוספים.... הוספתי למייל בהצלחה חמודה

תודה לך....

המשפט בכרטיס שלך "אל תתן למי שאתה להפריע למי ולמה שאתה רוצה להיות" פתר לי כרגע משהו מאוד מציק. תודה תודה תודה ליל מנוחה המון אור סיון

תעזי ../images/Emo26.gif

רציתי לצטט לך קטע שנראה לי שאחד מהאנשים כאן בפורום כתב ואני שמרתי את זה. יש לי הרגשה שזה יעזור לך.... "לצחוק זה להסתכן בלהראות טיפש, לבכות זה להסתכן בלהראות רך ורגשן, ליצור קשר עם מישהו זה להסתכן במעורבות, להתגלות ולחשוף ריגשותך,זה להסתכן בחשיפת עצמאותך, לגלות את רעיונותך,חלומותיך,ותשוקותך בפני אנשים זה להסתכן באובדנם... לאהוב זה להסתכן שלא יאהבו אותך בתמורה, לחיות זה להסתכן בלמות.... להראות חוזק זה להסתכן בלהראות חולשה, לעשות זה להסתכן בכישלון.
והסכנה הגדולה מכום היא לא לסכן דבר....!!! האדם שאינו מסכן דבר לא יקבל דבר. יחיה כבול אל הביטחון,אסור ע"י הפחד....!
אל תפחדי להעז... בהצלחה...

תלוי לי מעל המיטה.... ../images/Emo13.gif

תודה מותק ושוב....אני מחייכת אתם מופלאים כאן. ממש ניצוצות של אלוהות .אחד אחד אוהבת סיון

למעלה