יש לי בלוג חדש!

• פותח הנושא 2ofir
  • פורסם בתאריך

2ofir

New member
יש לי בלוג חדש!

אז אניח גם אכתוב לכם כאן! תגחבו זה הפרק הראשון קוראים לזה: "אהבתי הראשונה" "נועההה קומיי" "אבל אמא, יש חופש!" "הולכים לים שחכת!?" אמי אמרה "טוב אמא, אני קמה." קמתי ולבשתי את בגד הים החדש, סידרתי את התיק והייתי מוכנה לצאת... אבל אז הפלאפון צילצל, זו היתה חברתי הטובה ביותר נוי. "היי נוי!" אמרתי "נועה יש לי משהו דחוף לספר לך!!!!!" "מה!?" אמרתי בסקרנות רבה "זה רן, הוא הציע לי חברות...והסכמתי!" אמרה "רן!?, רן!?..(אני לא מאנה, אמרתי בליבי הרי הוי יודעת שזה אהובי.) וואי מזל טוב..טוב אני חייבת ללכת ביי." "ביי" נוי אמרה אני פשוט לא מאמינה(חשבתי לי) איך היא עשתה לי את זה!? ואיך רן עשה לי את זה!? "נ-ו-ע-ה" אמי צעקה "אני באה אמא!" הלכנו לים, ופתאום מה אני רואה, את רן ונוי, מתנשקים!. רצתי לשירותים, ניכנסתי לתא, והתחלתי לבכות. פתאום שמעתי קול מוכר "נועה מה קרה" זו היתה נוי אני בטוחה! "כלום." השבתי. "אני מכירה אותך, נועה ספרי לי מה קרה!" "טוב...פשוט....אה...אממ....אה....." "נועה!? ספרי לי!" "טוב..אממ....פשוט אני נזכרתי בדודתי שמתה." "בואי אני ישפר את מצבך!" אמרה נוי "טוב...אני באה" אמרתי. "תכירי, נועה, זה רן..טוב את כבר מכירה אותו.." "היי נועה" אמר רן. "אני באמת חייבת ללכת ביי" אמרתי. חזרתי הביתה, וכולי שקועה במחשבות...מה העשה!? האם נוי כבר לא חברתי הטובה ביותר!? והאם רן לא רואה אותי ממטר!? פתאום נשמעה דפיקה בדלת חדרי..מי זה כבר יכל להיות!? ___________________________________________ מי היה מעבר לדלת? הכל תגלו בפרק הבא!

sobieslaw

New member
הממ../images/Emo80.gif

בדיוק אותה בעיה כמו בפנטזיה של עדן. פה יש גם משלב לשוני, שהרי אם אצל עדן הכל היה נמוך, פה יש נמוך וגבוה ביחד, וזה מאוד מפריע. מאוד.

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif מה זה משנה../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, העיקר שזה חמממוד
אני יודעת שהשפה לא משו... אבל זה לא משנה לשאר הבנות... העיקר שמבינים את הסיפור ונהנים ממנו... זה הכל. הרי בפורום השפה די לא משנה... תסתכלי על כל מיני הודעות, ותראי שהשפה שם לא כ"כ גבוהה או טובה...
אוקי, חמודה

sobieslaw

New member
אני נראית לך בת 3?../images/Emo80.gif

השפה היא עמוד התווך של הסיפור. אם תהיה לי את העלילה הכי טובה בעולם, היא יכולה ליפול עם שפה גרועה. "יוסייייייייייייייייייייייייי! מה קורה כפרה אחשלי התגעגאתי אליך מתוק שלי חמודשלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרהההההההההההההההההההה!" זה נראה לך? יש הבדל בין הודעות שהן כמו שיחה נורמאלית לבין סיפור. אוקיי, חמודה?

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif אוקי.. הבנתי.

אני יודעת את כל מה שהעברת לי, אבל תחשבי על זה: השפה שבה היא השתמשה לא הייתה עד כדי כך גרועה... וחוץ מזה, זה נושא מה זה דפוק לדבר עליו.. תחשבי על זה... חיחיחי...
אוקי?

sobieslaw

New member
היא כן.../images/Emo80.gif

סימני פיסוק לא במקום, פסקאות רזות וסלנג נוראי. מה הבעיה לכתוב "בלה בלה בלה," אמר יוסי וצחק במקום "בלה בלה בלה חחחחחחחחחחחחחחחחח"?

2ofir

New member
טנקס!

אחרי שעור כמה בנות יגיבו לי אני יכתוב את הפרק השני

סתיו מם

New member
ברור!!!

תגידי, אבל נוי לא הכירה את רן מלפני זה? היא לא ידעה שהוא עם החברה שלה??

2ofir

New member
הוא לא היה עם החבר שלה

החברה שלה היתה מאוהבת בו מחר הפרק השני והשלישי והשאר אם באלכן

2ofir

New member
חרא אני צריכה להכין שיעורים וללכת ל

לחוג אז כשאני יחזור אני יכתוב

למעלה