יש לי בכלל סיכוי?

nobody 0

New member
יש לי בכלל סיכוי?

היי כולם

שאלה שמטרידה אותי בימים האחרונים.
בעברי הייתי בעלת עודף משקל ולאחר דיאטה עברתי ניתוח מתיחת בטן והרמת חזה. את הניתוח עשיתי שבועיים לאחר שהתחלתי לצאת עם בחור, החזקנו חצי שנה לאחר מכן. נותרה לי צלקת ורודה בהירה, כמו ניתוח קיסרי רק טיפה יותר ארוכה.
אחרי זמן מסוים התחלתי לצאת עם מישהו אחר ולאחר הסקס, ישבנו ודיברנו וכשאמרתי לו שעברתי ניתוח הוא הסתכל עליי במבט סולד.
נגמר...

בקשר הבא לא רצתי לספר למרות שאין מצב שלא לראות... הבחור החדש (שהתרשמתי שמאוד אינטליגנט ובוגר) נעלם יום אחד לאחר קשר של חודש וחצי ולאחר שהואיל בטובו להסביר את סיבת ההיעלמות..הפלא ופלא...הניתוח ש"הסתרתי" גרם לו לעצבים ו"איזה נורא זה לגלות עליי דברים כאלה"...

אני יושבת ותוהה עם עצמי...האם בגלל היותי בעלת עודף משקל בעברי חרץ את גורלי להקים משפחה? הרי בכל מקרה לא ירצו להיות איתי - עם עודפי עור או אחרי ניתוח.
האם לאחר שאישה עוברת ניתוח קיסרי הגבר רץ להגיש בקשה לגט? או בגלל שכבר היה איתה לפני הניתוח הוא ימשוך וישאר איתה?
אני לחלוטין מבינה שמראה חיצוני הוא קריטי ביותר אבל זה משהו אישי שלי ובכלל לא רואים את זה אלא אם אני עירומה. (אז...סקס רק אחרי החתונה?...)

נשמע לי שהכרת

בחורים שלא מתאימים לך ולא בוגרים. לא הייתי הולכת רחוק עד כדי חריצת גורלך, שלא תמצאי זוגיות בגלל שעברת ניתוח. מישהו נראה לך מושלם בעולמינו? כולנו עם פגמים. תנסי לזהות כבר מההתחלה, אם מי שמולך הוא אדם רגיש, מבין, מקבל...ומה חשוב בעיניו.

tal902

New member
אני חושב

שזה בגלל שהיה לאותם אנשים חשש שמא אחרי זמן מה תחזרי למידות הקודמות ותשמיני חזרה, כי לא אחת הניתוחים האלו לא מחזיקים לאורך זמן (לא יודע נתונים סטטיסטיים) . אולי גם הם מרגישים קצת "מרומים" על ידך. הם חשבו שהם יוצאים עם רזה מאז ומעולם והתברר להם שזאת רזה עם כוכבית :)

זה לא בגלל הצלקת.

את האמת היום כשהניתוח הזה מאוד פופולרי מעניין איך זה משפיע תהליך ההיכרויות.

בכל מקרה אתן לך פתרון. אולי יהיה לך בהתחלה קשה לבצע אותו אבל אין מנוס וזאת על מנת למנוע עוגמת נפש בהמשך. פשוט תספרי בשיחות הראשונות עוד לפני שניפגשת עם הבחורים שעברת ניתוח.

ככה תעבירי אא הכדור אליו. מן הסתם אלו שלא מתאים להם או יחששו יחתכו מייד וואלו שנשארים בקשר איתך ייתכן ויהיו קצת יותר רציניים לגבייך והתמונה תהייה להם גלוייה.

מקווה שקצת עזרתי.

nobody 0

New member
וואו..אתה מאשר את מה שאני חושבת

שבגלל עברי השמן אף אחד לא ירצה אותי.
ואגב אני ממש לא רזה, הייתי מגדירה את עצמי כמלאה. אני לא חושבת שאני מרמה מישהו...
זה ניתוח אישי שעברתי ואני לא רואה שום סיבה לבוא ולספר למישהו בפגישות הראשונות.

דידי 9

New member
אני חושבת

שאת עושה קצת עוול לעצמך......
עשית צעד מאוד גדול ואמיץ, שינית את מה שלא אהבת בעצמך ואת צריכה להאמין בזה
ולהאמין בעצמך!
למה את נותנת לאנשים מסויימים לבטל בעצם את הצעד הענק הזה שלך....את הקרדיט שמגיע לך?
ואם יש אדם שנעול בכל מיני קונספטים מוכתבים או דיעות קדומות-שיתמודד עם זה הוא,
זה לא התפקיד שלך....
כנראה באמת לא נפלת על האנשים שלא חושבים כאלה שטויות, ואולי מזלך שהם הלכו בגלל זה....

נסיכה...

מה שעולה לי לראש מהסיפור שלך
זה שאולי לך יש בעיה עדין עם חוסר ביטחון עם הניתוח
כי נשמע שאת מזמנת גברים שיאשרו את החוסר ביטחון שלך (זו מערכת קוסמית שהאדם יוצר לעצמו)
מאוד יתכן שהרגשות שלך לנושא מושכים מהם גם רגשות דומים לנושא (בלי מודע)
תעשי עם עצמך בדק בית ותבטלי את החוסר ביטחון שיש לך בנושא
ואז תבדקי אם זה נובע מצידם או מצידך
&nbsp
שיהיה לך המון בהצלחה ושבוע מקסים !

לכל אחד ואחת יש סיכוי

כנראה שיצאת עם גברים לא בוגרים ואינטילגנטים כמו שחשבת.
מצד שני , את לא יכולה לחזות את התגובות שלהם , אם הם הגיבו לך בצורה הזו , הם נבהלו ולרבים לא קל להגיד "לא מתאים כי....".
בכלל,את תופעת ההיעלמות אני לא מבינה אבל היא מאוד מקובלת,לצערי .
העלבון מובן לגמרי אבל לא שווה שתשכשכי בו זמן רב .

אני מבינה את מצבך , לי יש סינדרום מעי כרוני ובעברי הרחוק מאוד חששתי לחשוף אותו בגלל אותן תגובות שתיארת .
עם השנים (ומדובר כבר בקרוב ל27 שנים מאז שחליתי) למדתי לקחת את מצבי בקלות , לדבר עליו מבלי להתבייש , לצחוק על מצבים פחות נוחים ולהיות פתוחה בנושא במידה עולות שאלות כי הם ראו אותי זקוקה לשירותים ביתר דחיפות או מישהו ראה כדור שאני נוטלת וכדומה.
מכל הגברים שיצאתי איתם , רק אחד הגיב בצורה דוחה ואף מזלזלת , הרוב הגדול לא עשו מזה עניין אז את על תעשי מזה עניין בעצמך , עשית שינוי גדול וזכותך לחגוג ולהנות ממנו .

איבון10

New member
ברור שיש לך סיכוי.בהצלחה.אגב, לך יפריע לצאת

עם גבר שיש לו עודף משקל?

למעלה