יש לי בחילה

pink101

New member
יש לי בחילה

יש לי בחילה, בחילה של שנים, בחילה מהחיים. לא מצליח להסתדר לי בסכל, יש שרוצים שיהיה טוב אבל צינורות השפע האושר והשלווה נעולים ומה שזורם זה רק ביוב ובצרורות. מה צריך לעשות שלא נעשה?

להרשות לזבל לצוף ולנסו להמודד מולו

כיצד? להסכים להתבונן בזבל לשלוח אור אהבה חמלה ששון ושמחה הרמוניה ושלום לזרוק א הזבל במחשבה מחוץ ליקום והופ אתה אדם חדש. בהצלחה

pink101

New member
מיכל

נימאס לי, עשיתי, נישיתי, וכלום.. זה שורף אותי, אומרים אני לא רוצה. אבל לא חשוב מה אומרים חשוב מה אני עושה ומה לא קורה שהיה צריך להשתנות מזמן.

hilabarak

New member
ניסית לקבל את העובדה שהחיים הם

לא תמיד גן של שושנים ? ש"רעב" הוא חלק מהחיים, בדיוק כמו ה"שובע", שלמעשה אי אפשר להיות "שבע" אם לא "רעבים" קודם. תאר לך אדם שלא מוכן לעולם לקבל "רעב", ובכל פעם שמגיע תחושת רעב הוא מתוסכל ומפוחד. אז מאוד קשה לו לעבוד, ולכן קשה לו להרוויח, ולכן הוא רעב תמידית ואז הוא יותר ויותר מתוסכל. אולי פשוט אינך מקבל/ת את ה"כאב" כחלק מהחיים ? ואז כל "כאב" או "קושי" יוצרים פאניקה שלא מאפשרת לבנות כלום. ואז יש תמיד "כאב" ו"פאנקיה", שמתורגמים לבחילה תמידית ?

תכנית פעולה מספר 2

צא לחוף הים נשום 10 נשימות ונשיפות עמוקות וארוכות דמיין בכול נשיפה את כול הזבל שיוצא מגופך... מול הגלים אמור את המשפט * 10 פעמים: "כפי שטהרת את הים כך טהר את גופנו נפשנו רוחנו ונשמותינו"... אמן נצח סלה ועד אם אתה יודע לשחות כנס לים ותן ל7 גלים לשטוף את ראשך... שוב חזור על המשפט הנ"ל 10 פעמים הקפד לעשות את הפעולה הזאת לפחות 40 פעמים בהצלחה

למה?

למה צריך להסתדר לך בשכל? למה אתה מערב אותו בכל הסיפור הזה בכלל? מה לו ולחיים? הוא לא יודע כלום. השכל שלנו יודע רק לחשב ולהבין כל מיני נתונים שונים שיכולים רק לעזור לך במצבים של תכנונים וחישובים שלא קשורים בכלל לחיים, בכלל. אפילו אם תהיה איינשטיין, או תסתגר באברבנל החיים לא יצליחו להסתדר לך בשכל. אני מציעה לך: קודם כל לכבות את השכל כשאתה לא באמת צריך להשתמש בו. ואחר כך לנסות לתפוס את החיים מזוית אחרת. או שפשוט תחייה אותם בלי יותר מדי שאלות וטענות. כמה שזה ישמע לך פלצני החיים באמת יפים. זה רק השכל שלנו שלא נותן לנו לראות אותם. פשוט תחייה.

למעלה