...נשימה עמוקה...
the dark side of the sun - מדע בדיוני. Dom, איש צעיר ובן למשפחה הכי חשובה בפלנטה, מגיע לגיל ההתבגרות, ומגלה משהו מוזר: נבואה שהוא עומד למות בקרוב או משהו כזה. טוב, לא בדיוק נבואה - זה יותר מדע שלפיו ניתן לחשב מה סביר שיקרה בעתיד (בדומה לסדרת המוסד של אסימוב). בקיצור, הוא יוצא לברר מה לכל הרוחות קורה בעזרת רובוט חכם-בלילה, חיית מחמד וזהו נראה לי. בדרך קורים דברים מגניבים ומענינים, פוגשים חייזרים ומגלית תגליות. נראה לי שאני לא ממש טובה בלכתוב דברים כאלה... strata שקראתי שוב עכשיו תודות ל l o r e: גם מד"ב והאמת שגם הסיפור נשמע דומה - 3 אנשים (טוב, אישה ו-2 חייזרים) יוצאים למסע כי משעמם להם בחיים ומישהו הראה להם דברים בלתי אפשריים והם רוצים לדעת איך מה למה וכמה. שלישיית ג'וני - כל ספר הוא שונה מהאחרים אבל בעיקרון אלה ספרים על כמה ילדים/נערים משועממים שאין להם מה לעשות בכלל. הם משחקים במחשב, ויוצאים לקניון ו... נו, משתעממים. אבל בכל ספר משהו קורה להם (האמת שזה לא תמיד אותם אנשים חוץ מג'וני) והם נזרקים לתוך התרחשויות מוזרות מאוד. פחות אוהבת את ג'וני והפצצה, אולי כי אני לא בריטית וזה לא אותה משמעות בשבילי, ואולי כי זה פחות מצחיק מהאחרים - לא בטוחה. אה, כן - יש לי את כולם חוץ מstrata ואני יכולה לבדוק פרטים, וכל ההודעה נכתבה מהזיכרון ובלי לבדוק נתונים.