יש לי את....

יש לי את.... ../images/Emo9.gif

המפרט של אלכס!!!
טוב נו... עדיין אין לי אותו אבל יהיה לי אותו... אז מאיפה אתם בטח שואלים? אז ככה... חברה של אחותי (בת 11) באה אלינו וראתה שאני נורא אוהבת את דה קולינג וסיפרה לי שאחותה הגדולה (שפחות או יותר הייתי איתה בקשר) ממש אהבה אותם וידיד שלה היה סדרן או משו בלהקה אז הוא ביקש מאלכס את המפרט לתת למעריצה והוא הביא לה!!! איזה חמממממוד!!!
בגלל שעכשיו היא לא כל כך שומעת אותם אז היא תביא לי אותו!!! אני יורשת דברים מאלכס (גאה בעצמי!
)

crazy4tc

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה?????????
אני לא מאמינההההההה
איזה כיף לךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!
(ירוקה מרוב קנאה...) נכון שבפגישה את תביאי אותו??????.
פליז פליז פליז פליז פליז פליז פלייייייייייייייייייייייייייייייז
ואז כולנו נוכל לגעת בו ולסגוד לו לנצח!!!
וואי איזה מגניב לך!!!
אבל למה הוא לא ביקש גם חתימה בדרך?!

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמהמהמהמהמהמהמהמהממהמהמ../images/Emo35.gif

נו וואי.!!!!!!!!! *ירוקה מקנאהההההההההההההההה* דיי איזה כיף לך!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!!!!! יוווווווווווווו את חייבת להכיר לי את הסדרון הזה!!! חחח, *מחשבות זדוניות* יווווווו אני לא מאמינה את לא מתארת כמה כיף לךךךךךךךךךךךךך!!!!!!! גרררררררררר *בעסה לי* את חייבת להביא את זה למפגש!!!!

חחחחחח....

כן... אני שמחחחחחחחה!!!!
אני חייבת שהיא תביא לי אותו ומהההר!!!

RINGSSSSSSSSS

מישהו יודע אולי איך אני מלחינה/משיגה צלצולים של אדריאן/ווראבר יו וויל גו/ כל שיר אחר של דה קולינג לפשלאפון של סמסונג??? פשוט יש לי סוג סמסונג 747 (או 757, לא זוכרת...או שבעצם זה 714? כן!!! זה 714 או 715!!!!) של אורנג' ואני רוצה צלצול של דה קולינג!!! נו פייר, יש רק לנוקיה!

את רצינית?? אני בשוק אני בהלם אני..

יו.... אני עדיין בהלם!!
יהיה לך את המפרט של אלכס?!?!? אני עדיין בהלם!!
איזה כיף לך!!!!
יו אני חייבת לגעת בזה!! את בטוחה שזה שלו??!?!?! איזה כיף לך!!1 איזה כיף לך!!! יו!!! איזה כיף לך!! מאושרת בשבילך!
אוהבת -

aYaLoLy

New member
../images/Emo12.gif

מהההההההההההההה??!?!?!?!?1?1?!
נוו פייר!!! גמני צההההההההההההההההההההה לא אוצהההה לא הוגן....
אוףףףף אני ירוקה עכשיו!!!!!!
לא פיייררררררררררר גמני צה :( אופה בופה... למה לכולם יש דברים של דה קולינג ולי אפילו פוסטר של אלכס כבר אין לי (כזכור ה&@#$ ציירה לו שפם
ארררגגגג פריט חובה למפגש!! ח

juliajk

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה??? אני לא מאמינה... איזה כיף לך

גל GS

New member
יואאוו!!!! זה לא פייר!!!

אני גם רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!! מממממקקקקקקקקננננננננאאאאאהההה!!!

adi u

New member
אני בשוק ....../images/Emo12.gif

משהו צריך ירקות פירות משהו?!(וצחוקים איתי...לא!) בעעעעעע...עזבו השפעות של היסטוריה... באמת...יהיה לך מפרט של אלכס?!את בטוחה שלא עובדים עלייך?! כאילו הסדרן בהופעה ...הוא עובד בחו" ל בתור סדרן...כאילו...אחרת איך יש לו מפרט של אלכס... משהו לא מסתדר לי פה.... אם תסבירי לי איך זה מסתדר זה יהיה נחמד!

ת'אמת זה היה יותר מידי מהר...

ועכשיו החברה הזאתי בחו"ל... יאללה שתחזור כבר!!! ולפי מה שהבנתי... היא אהבה את דה קולינג שבקושי הכירו אותם...

למעלה