יש לי את הקליפ!!!

אחרי כל הפרקים שמשדרים ביום שישי...

מראים את הקליפ, המלא. בהתחלה מראים את יונתן אומר לדורון שהוא יקבל את היקב, ואז כולם מוחאים כפיים והקליפ מתחיל. יש גם איזה 45 שניות שלא ראינו בגיא פינס. אל תשכחי לראות ביום שישי הבא! אפשרות אחרונה!!!

נו מה אתם מתלהבים מזה כ"כ?

זה כבר היה בגיא פינס אלף פעמים- עוד לא הקלטתם?! והשחקנים לא שרים הכי טוב בעולם, ודניאלה...איחס..מתלהבת!!

לימי17

New member
אני מתלהבת כי....

כולם מדברים על זה וראיתי את זה בסך הכל פעם אחת אצל גיא פינס והבנתי שזה חלק מהקליפ אז אני חייבת לראות שגם לי תהיה דעה על זה ומהקצת שראיתי זה היה די נחמד

עזית1

New member
השיר לחיי האהבה

הכי מצחיק אותי זה אלי מרקו שר במן הומור כזה פשוט מגניב

הבה ונחשוב... ../images/Emo168.gif

סופי צדקה - שרה יפה, בסדר, אחרי הכל היא שחקנית ולא זמרת יהודה לוי - שר ממש יפה, הוא גם היה באיזה להקה, שכחץי איך קראו לה קובי משהו (עמרם) - מדבר, לא שר עומר ברנע - עם קול כזה, פייייייייי, אני מתפלא שנתנו לו להיכנס לאולפן הקלטות מיכל קפטה - שרה יפה, הסולו שלה הוא קשה, והאוקטבות גבוהות, אבל היא שרה גם בפזמון ושם היא שרה יפה איריס מרטינז - שרה בסדר, אבל ניראית כמו ילדה קטנה אבי פניני - עיין ערך "עומר ברנע" מתי אטלס - ניסה לעשות צחוקים, והלך לו בחלק מהמקרים יעל דואני (ספיר) - שרה מהמם, אבל פרחה-פרחה יסמין דאימונד - שרה כמו אוטיסטית (וגם ניראית ככה אבל לומשנה) אסתי קוצבקצקצקצקי או משהו כזה - יותר מידי מתהלבת עם השירה, נתנו לה יותר מידי סולו אמממממ.... סה כולם בערך, אם שכחתי משהו אז תאמרו לי. לא שרו: רפי תבור - אלכס קדמי גיל פרנק - דורון קדמי נתי רביץ - יונתן קדמי

איך כל אחד שר לדעתי.........

סופי צדקה- שרה בסדר, היה יכול להיות לה קול ממש טוב אם היא היתה זמרת ולוקחת שיעורי פיתוח קול לדעתי. אבל הקול שלה נשמע מאומץ מאד והיא התרגשה מאד כמו ששמתי לב. אבל סה"כ, ביצוע יפה לג´ינג´ית!! מיכל קפטה- חחח!!! ממש לא. היא שרה כמו איזה אוטיזטית, אני נשבעת, מזה צחקתי כשראיתי אותה. שתהיה יפה ותמשיך להיות שחקנית... איריס מרטינז + אבי פניני- פחחחחחחחחח!!!!!! אני מצטערת, כל פעם שאני שומעת את הקטע המשותף שלהם, אני נקרעת מצחוק ואינה יכולה להסתכל עליהם עוד! הם כמו שני צפצפות כאלה...נקרעתי לגמרי. יש להםפ עם מה לעבוד... אסתי קוסוביצקי- היא שרה ממש טוב, ואני לא חושבת שהיא מתלהבה. אסתי יודעת לשיר די טוב כמו שזה נראה לי, די התרשמתי מהביצועים שלה, נראה שהיא למדה לשיר לפני זה...כל הכבוד לה!! דניאלה וירצר- אויש, אם כבר מדברים על מתלהבות...תראו דוגמא מעולה! אם היא לא התלהבה מעצמה אני צינצנת! היא שקרה ממש בהתלהבות, כאילו יש לה בכל קול ששווה שלהתלהב ממנו....סה"כ צרחה שם איזה קעט...ביד דיל. חושבת שהיא משהו הבחורה, הא?..... קובי שטמברג- עמרם שלנו לא זמק ולא שחקן.....אין לו כנראה כשורים מיוחדים וכמו שנאמר פה, הוא יותר מדבר ומאשר שר, לדוגמא "מבטי!"....טוב שנתנו לו כזה קטע קטן שלא יעשה לעצמו יותא מידי פאדיחות.... יהודה לוי- מקסים!! הוא היה בלהקה צבאית, אז הוא יודע לשיר, ולדעתי הוא דר ממש ממש יפה! פשש....איזה כשרון הוא - גם שחקן טוב וגם זמר. אחלה גבר!!! מתי אטלס- הוא מצחיק הבחור הזה! יש לו קול יותר מידי צרוד בשביל לשיר! אבל קטעים איתו, נראה שהיה לו כיף!
מתי, מתה עליו! טוב...והשאר היו...בסדר... הא, ולעומר יש קול סקסי לדעתי! ביי ביי.

אממממ... ../images/Emo168.gif

וואלה
דניאלה וירציר, היא שרה מוזר, ממש לא דומה לקול שלה. ואסתי? היא שרה מוזר ומעצבן! קחי דוגמא את: " יין מעיר באדם, קווווווווווווווווווולו שכבר נדם..." מזל שהם שמו מתי אטלס שיעשה קצת צחוקים שמה אחרת זה היה יוצר גרוע, ומה את רוצה ממיכל,תנסי את לשיר את הקטע הזה "אבל המילים מתהפכות..." זה קטע קשה, המתהפכות עולה מהר מידי ורק זמרים מוכשרים כמו מיקי גבריאלוב ויפעת טסה יכולים לבצע אותו היטב. ויהודה לוי היה גם בעוד להקה, אחרי הצבא.

לקוסם אונליין-

אני חושבת שאני יכולה לבצע את "אבל המילים מתעכבות" יותר טוב.... מיכל קפטה לא ממש יודעת לשיר וזה מה שאמרתי, לא משנה איזה קטע יתנו לה נראה לי, וזהו. מה לעשות, לא כל בן אדם יכול לשיר.

אולי.... ../images/Emo168.gif

כבר אמרתי לך שיש לך חתימה ענקית? מזה אהבתי.... היא גם הייתה בדרשה שלי, אבל זה היה הרבה לפני שסופי-יופי-טופי אמרה את זה... וקוראים לי צחי, נעים מאוד

הק../images/Emo59.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

תגיבו, זה טופיק טוב, מה דעתכם על השיר בביצוע השחקנים

יודה לוי באמת שר הכי טוב!

אבל זה לא חוכמה, הוא למד לשיר, היה בלהקה. אני אוהבת איך שהוא שר הוא כזה חמוד אלוהים.

למעלה