יש לי את הפלייבק של 'איתי'

יש לי את הפלייבק של 'איתי'../images/Emo6.gif

אתמול הייתי בקריוקי ב"מקום מהסרטים" ושרתי את איתי וביקשתי שיצרבו לי אותו.. זה ממש יפה.. קצת קשה להכנס בהתחלה, כי זה מתחיל הרי בלי הקדמה, אבל אהבתי.. הקהל ממש התלהב מהשיר אני חייבת לציין... אז זה לא רק אנחנו מסתבר...

תאמיני לי שאת לא רוצה..חחח

המורה שלי לפיתוח קול פתאום באה לי ביציאה שנשיר את 'איתי' וזה היה פשוט נוראי... באמת אחד השירים ששרתי הכי גרוע בחיים שלי... אבל דווקא עם הפלייבק זה היה לא רע... אבל לא טוב כדי שאני אשיר את זה שוב מול אנשים..חח.. זה לא 'דווקא עכשיו'.. את יודעת

שגעוגי

New member
:) מותר לך לשלוח לי?../images/Emo9.gif

וכן כן!, אנחנו רוצים לשמוע אותך שרה
.

לא נראה לי...

על דווקא עכשיו עבדנו כ"כ הרבה.. ואף פעם זה לא יצא טוב.. חוץ מבהופעה עצמה.. מפתיע.. דווקא הופעה הבאה יהיה כנראה עם "תן לי סימן" של מירי (זה שיר שאני ממש מתחברת אליו) *טוב שלא הפכנו את זה לשרשור

razpg

New member
רגע אפשר להבין משהו?

מה זה בהופעה הבאה? באיזה הופעה את מופיעה? סליחה על הבורות, אבל לא ידעתי!?!

סתם בקטנה כזה..

ביום ראשון היתה לנו הופעה בקמלוט הרצליה. של מופע משירי רמי קליינשטיין ומירב ורינת המקסימות באו לראות את ההופעה... ואמורה להיות עוד הופעה של בחירה חופשית של שירים בזאפה מתישהו נראה לי חודש הבא או עוד חודשיים ששם אני שרה או את תן לי סימן של מירי מסיקה או את איתי... ועכשיו הודיעו לי שאנחנו מופיעים גם בפסטיבל הבירה..חח... יש מצב שאני אשיר את אם אלה החיים, אבל עדיין לא בטוח.. כי רוצים שאני אשיר את נובמבר... מדהים איך כל מה שנותנים לי לשיר מסתכם בעיקר בקרן וגם במירי... אה.. רצו שאני אשיר את 'שיר אהבה פשוט', אבל לא נראה לי! אז כרגע אני מחכה לאישור לאם אלה החיים ואם לא אז נובמבר. (אני מדגישה, שירה זה תחביב אצלי... ממש לא מקצוע..)

זה מזכיר לי ../images/Emo13.gif,

שבבוסטון זימזמתי לי לעצמי את 'איתי', ובדיוק המורה שלי עברה לידי ושמעה אותי, והיא כזה "זה איתי?
", ואמרתי לה שכן, אז היא אמרה "אוי-אוי-אוי, את חייבת לשיר לי אותו." אז, המ, שרתי לה, ואז היא אמרה "את חייבת לשיר את זה גם לפנינה" ( -המורה השנייה שהייתה איתנו בבוסטון). ואני הייתי כזה... טוב
... וככה עשיתי קריירה על 'איתי'
. אני מקווה שקרן לא תכעס
...

חחח... יפה..

עכשיו הודיעו לי שאני אמורה לשיר איפשהו את 'נובמבר' עוד פחות משבועיים, אין לי מושג אם זה יושב עליי בכלל..

BLACKit

New member
יואא שלחי לי תפלייבק!

וגם את הביצוע שלך [: כבר אמרתי לך שאת שרה יפה [: אגב.. כבר הסתדרת עם הגבהים ב"שיהיה לנו"? כי חשבתי שאם אני לא יכולה להקליט אולי אני אנגן לך את זה בטלפון או משהו.. אבל בטח הסתדרת כבר

כן רוב השיר בקול ראש..חח

ואיתי... יכול להיות שאני אשיר את זה בזאפה.. באיזה מופע שיהיה לנו באוגוסט, אבל כלום עוד לא סגור...

למעלה