יש לי את הספר!

AGENT SHESH

New member
לא כאן!!! ../images/Emo128.gif

מספיק קראתי בטעות ספוילר בפורום הספר, אבל שם זה המקום, לא כאן. אין לי חשק להרוס לעצמי שוב את הספר. אודה לך על ההתחשבות.

מלאכית16

New member
לא ביקשתי שייכתבו את זה כאן../images/Emo110.gif

רק רציתי לדעת אם יש מישהו כזה, ואז היינו מעבירים את השיחה למסרים... בבקשה.

GalBatz

New member
גמני רוצה! ארג!

נגמר המלאי בכל החנויות, ובגלל שהייתי טיפשה ולא נרשמתי לפני שהוא יצא זה בעייתי להשיג אותו. אוף.;_; איך הוא בינתיים, לכל מי שכבר קנה?

GalBatz

New member
הו.

עכשיו קראתי בפורום הספר ביקורת מאוד לא טובה עליו וזה הוריד לי קצת מהרצון לקרוא אותו. אני מקווה להיות מופתעת לטובה. ואני כמעט בטוחה שאני יודעת מי מת - לא קראתי ~ממש~ ספוילרים אלא סתם דברים קטנים שגרמו לי להבין את זה. אבל אני מקווה שאני טועה.

GalBatz

New member
שיט, עכשו אני יודעת בוודאות.

וגם איך זה קרה בערך. ספוילרים לא מסומנים זה השטן.;;

buffgirl

New member
הזמנתי אתמול מוואלה ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אז בטח יקח לזה קצת זמן, אבל אניל א ממהרת =) והפעם - אני יחפור בכפית עד ללב של הבן אדם שיגיד לי אפילו את הספוילרון הכי קטנטן ומפגר כמו הארי הלך למקלחת! לא רציתי לדעת שהרגו את סיריוס =( |הכחשה| שימותו כולם!

Misery Of Life

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

הרסתי לעצמי את הספר. אין לי כוח רצון, ושוב כמו לפני שנתיים קראתי ספוילרים. אני גם יודע מי מת וגם מי הנסיך.

התחלתי אתמול לקרוא את החמישי!!!

XDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחח והוא כל כךךךך משעמם ולא המשכתי
ברצינות!!! אוי זה היה משעמם וכל הפונט הענקי I AM MAD!!! נראה לי שרולךינג גילתה את מקש השיפט או משהו goddamm שרה שאצל צביאל כי יש מסיבת אוקספורד חולת נפש

AGENT SHESH

New member
יו, זוכר את זה.

שדיברנו אחרי שיצא החמישי שרולינג נדלקה על השיפט..

../images/Emo6.gif

איזה כיף הקטע שכשקראתי את החמישי באנגלית והיה הפונט הענקי גם קראתי את זה בצרחות (במוח) עוד שלושים יום זורקים אותם מהבית, הא?
צביאל מבית צביאל

uriya1

New member
אף אחד לא היה

במבוגרים? גילי בר הלל הגיעה וכמה אנשים קיללו אותה

thebaby

New member
פרק 5 אני חושב.../images/Emo101.gif

אני קורא לאט, מה לעשות. משהו כמו 30 עמודים בשעה :-\ אבל זה נפלא... אךךך, איך התגעגעתי ללקרוא את הספר ולא לדעת עוד מה הולך לקרות. איזה כיף
. העיניים כבר רואות מטושטש אז אולי נצא קצת וננוח... נמשיך לקרוא אחר כך. צריך למשוך את זה

AGENT SHESH

New member
לי אין. ../images/Emo10.gif

כי היינו בגוש קטיף. איפה שהולכים לפנות. והיו קטעים, הסתובבנו בקטיף כמה חבר'ה, פתאום נפלו פצמ"רים, והיו בומים בלאגנים ושאר ירקות. מיישוב שוקק פתאום יכולתם לשמוע את הנשימות של האנשים..
נו, אבל היה סבבה.
נו, בכלמקרה - לנושא - לא הספקתי לקנות כי הדרך היתה ארוכה ושלוש שעות וזה, ועד שהגעתי לירושלים כבר סגרו את צומת ספרים, אבל מחר בבוקר אמא מביאה לי את הספר ^^, והיא אפילו בנדיבותה הסכימה לקנות לי אותו במתנה. הו, כמה נהדר

AGENT SHESH

New member
יש לי יש לי ישליייי! ^^

אמא קנתה לי בנדיבותה הרבה, אבל אני לא מתחיל לקרוא עד מחר, כדי שבניצנים אני לא אתחיל לחשוב ולעשות קונספירציות בראש על הספר..

GalBatz

New member
עכשיו גם לי יש!*מתפגרת*

התחלתי ממש ממש לא מזמן. אני בעמוד 10.
*חוזרת לקרוא*

למעלה