יש לי את הדיסק!!!!!! איזה אושר ואני קניתי ראשונה! כבוד! וזהו, היה כיף בהרצליה! 3 שירים, אקוסטי
ס סינטטית New member 29/8/06 #1 יש לי את הדיסק!!!!!! איזה אושר ואני קניתי ראשונה! כבוד! וזהו, היה כיף בהרצליה! 3 שירים, אקוסטי
R Rere007 New member 29/8/06 #2 אה? אפשר כבר לקנות את הדיסק?!? תגידי... יש אותו עכשיו בכל טאוור רקורדס או מה?
ס סינטטית New member 29/8/06 #4 לא יהיה יום שישי בכל החנויות היום זה היה בגלל ההופעה ואי, זה דיסק מושלם
ס סינטטית New member 29/8/06 #5 3 שירים רק- אשם (שיר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מרגיש אחר ותראי זה אני אקוסטי
ט טימי האופטימי New member 29/8/06 #21 בטח ששווה....זה סינרגיה..!!!!!!!! (גמני רוצה ת'דיסק..!!!!! ) אשם- זה שיר חדש, לא?..
N NaaMuna New member 29/8/06 #9 זה שאווהההה בטירוףףףףף שלנווווו מזה משנה שזה רק ארבע שירים.. זה סינרגיהההה ..בלייבבבב ..אקוסטי כמה שירים יש בדיסק אה,ואור,לקחת מצלמה
זה שאווהההה בטירוףףףףף שלנווווו מזה משנה שזה רק ארבע שירים.. זה סינרגיהההה ..בלייבבבב ..אקוסטי כמה שירים יש בדיסק אה,ואור,לקחת מצלמה
ס סינטטית New member 29/8/06 #11 13 שירים אלפי זוגות עיניים בפסנתר, אז אפשר לומר 12.... ובטח! תמונות בקרוב!
N NaaMuna New member 29/8/06 #13 יאיאיאיאייאאאי..תעלי מהרררררררר../images/Emo70.gif או שתשלחי לי באייסי..מה שבאלך..
N NaaMuna New member 29/8/06 #15 :X אני יודעת.. אני לא ממהרת לשלוח אותם כי שומעים אותי ואת חברות שלי צורחות שם בטירוף...:X אבל מחר בעז"ה אני אשלח לך..בלי נדר.. אבל מילה שלי היא מילה
:X אני יודעת.. אני לא ממהרת לשלוח אותם כי שומעים אותי ואת חברות שלי צורחות שם בטירוף...:X אבל מחר בעז"ה אני אשלח לך..בלי נדר.. אבל מילה שלי היא מילה
R Rere007 New member 29/8/06 #7 שיטטט איזה פאק שלא באתי היום!!! מה.. אם אני באה להופעות ההם לפני האופרה אז גם שם ימכרו ת'דיסק?
B badboy3919 New member 29/8/06 #16 אלה הלא הגיוניים - אולי תורידי את השירים למחשב ותתני לנו קישור להורדה. מחכה לשנייה שאוכל לחטוף את הדיסק מהחנות.
אלה הלא הגיוניים - אולי תורידי את השירים למחשב ותתני לנו קישור להורדה. מחכה לשנייה שאוכל לחטוף את הדיסק מהחנות.