יש לי את הדיסק...

aya l

New member
יש לי את הדיסק...

איזה כיף אתם לא מאמינים יש לי כבר את הדיסק. מה איתכם???????????

aya l

New member
תתחדשי!!! אני בת!!!!

והדיסק ממש טוב יש שירים ממש טובים אבל אתם בטח מכירים אותם כבר מי שהיה בהופעה מי שלא היה תאמינו לי יש למה לחכות פשוט דיסק טוב.

גם לי!!

עלה לי 60... ברגעים אלה נכנס למערכת (בטח להרבה זמן) וביקורת אחרי כמה השמעות יום טוב

ל י מ ו ן

New member
איי.....כמה שאני מקנאה בכם..

אין לכם מושג... אני כבר שבועווווווות.....חודשייייייים....מחכה לרגע הזה... ואין...יש לי הורים זונות לא יודעים מהחיים שלהם... טוף.אני לא ישתפ אותכם בכל מה שעובר עלי כי זה בטח לא יעניין אותם כן?? אבל ריבים אם ההורים גוררים לאי קבלת כסף מהם....אז יכול ליות ואני ילווה..אבל גם אם כן..אני ליודת אך אני יחזיר....אז עדיף לא להלוות.. כך שאין לי תדיסק עד היומולדת שאז אם יבוא לחברות שלי אז הם יקנו... אגב...היומולדת שלי עוד 3 חודשים..נכון נחמד??

TRANSFER

New member
הדיסק עולה 60 ש"ח????

בדיסק הקודם זה עלה הרבה פחות! מישהו יודע אם הם יוזילו את המחירים בקרוב?

אחי 60 זה מחיר סבבה, וקצת על הדיסק

אז אחרי שמיעה ראשונה: בעצם לפני העטיפה בתתתת זונה, אהבתי ביותר 1. קול הגלגל- נשמע די טוב 2. אין סופי- נחמד פלוס 3. ידיעה- אהבתי מהרגע הראשון ששמעתי- בדיסק זה גרסה של 6 וחצי דקות, הוסיפו בית קטן, גרסה טובה ביותר 4. יפהפיה- אחחח, התאכזבתי, קראתי קודם את המילים ואמרתי שזה בטח יהיה בסגנון של מה קרה לך אבל הלחן אכזב אותי, לא משהו, אבל עדיין נחמד, אני בטח יאהב אותו מתישהו 5. לובש חם- אהבתי פלוסססססססס, פשוט שמעתי את הקול של גלעד (?) ופשוט התחלתי לצחוק, שיר כיפי ביותר. משעשע לראות מי מנגן על האקורדיון
6. אגם הברברים- נחמד מאוד... 7. מי שם ידו- פה האכזבה הגדולה שלי מהדיסק!!! אני בטוח שרובכם כבר שמעתם את הגרסה מהתכנית של יואב קוטנר ואין, זה פשוט שיר ענק, פה הם קיצרו אותו מבחינת זמן אבל הוסיפו כמה משפטים, ובסוף השיר זה פשוט מתבקש שיבוא פזמון עוד איזה מיליון פעמים כיאה לשוטים אבל הם החליטו לסיים... חבללל אבל זה עדיין שיר אחד החזקים בדיסק, מילים מצוינות, גם לחן, אחלה שיר 8. אמונה- בסדר 9. מי- נחמד מאוד, מזכיר טיפה את אין אני בקטע של האופרה 10. בבנין- שיר אלוףףףףףףףף, גם אותו הכרתי שיר מצוין.. אבל תקנו אותי אם אני טועה, כשהם עשו אותו אצל יואב קוטנר הם לא הפנו אותו לבחורה? זה לא היה "בואי אלי הבייתה"? כי פה זה מופנה לגבר, נשמע לי פחות טוב אבל חפיף, עדיין שיר טוב בקיצור אחרי שמיעה ראשונה דיסק ממש נחמד, יקח לי עוד כמה שמיעות כדי להסתגל אליו, בהחלט אפשר לשמוע שינוי מהדיסק הראשון, הדבר נראה לי הכי בולט זה שהדיסק הזה הוא יותר אינסטרומנטלי, כלומר יש יותר שימוש בכלים ופחות אלקטרוני...

אני מקבל את הדיסק ביום שבת...

יש שיר שהפזמון שלו זה "אני מכור כן, מכור לעלה ירוק..."??? וזוכר את השיר שעידו כל הזמן מדבר עליו? "חלף אם הרוח"? יש אותו בשם אחר? ויש רק 10 שירים??? חשבתי שיהיו יותר??

דוווקא יפהפיה ממש טוב!!!

איך שהוא התחיל אני ישר חשבתי וואי איזה קצב טוב! שיר ממש ממש טוב! ובכלל דיסק ממש כייפי...שמעתי אותו בינתיים רק פעם אחת..ובבנין אכן שיר שולט(=

רן אחי???

יפייפיה זה אחד השירים שהכי אהבתי בהופעה... אז תגידי לי מה נהיה... אז תגידי לי מה נהיה... תגידי לי יפיפיה...וזה מה שאני זוכר בעלפה אבל זה רשום לי איפושהו

אחרי שנים של ציפייה...

יש לי את הדיסק.!!!!..!!! אין סופי היה בהופעה ומאז אני אותו...קול הגלגל זה שיר חזק מאד...אני עכשיו שומע פעם ראשונה את הדיסק ואני רק ב"קול הגלגל"...שיר ענק...אחר כך אני יגיד מה אני חושב על הדיסק...

nawa

New member
מסכים איתך !!

לדעתי זה שיר תפילה מדהים ביופיו....

למעלה