אחי 60 זה מחיר סבבה, וקצת על הדיסק
אז אחרי שמיעה ראשונה: בעצם לפני העטיפה בתתתת זונה, אהבתי ביותר 1. קול הגלגל- נשמע די טוב 2. אין סופי- נחמד פלוס 3. ידיעה- אהבתי מהרגע הראשון ששמעתי- בדיסק זה גרסה של 6 וחצי דקות, הוסיפו בית קטן, גרסה טובה ביותר 4. יפהפיה- אחחח, התאכזבתי, קראתי קודם את המילים ואמרתי שזה בטח יהיה בסגנון של מה קרה לך אבל הלחן אכזב אותי, לא משהו, אבל עדיין נחמד, אני בטח יאהב אותו מתישהו 5. לובש חם- אהבתי פלוסססססססס, פשוט שמעתי את הקול של גלעד (?) ופשוט התחלתי לצחוק, שיר כיפי ביותר. משעשע לראות מי מנגן על האקורדיון
6. אגם הברברים- נחמד מאוד... 7. מי שם ידו- פה האכזבה הגדולה שלי מהדיסק!!! אני בטוח שרובכם כבר שמעתם את הגרסה מהתכנית של יואב קוטנר ואין, זה פשוט שיר ענק, פה הם קיצרו אותו מבחינת זמן אבל הוסיפו כמה משפטים, ובסוף השיר זה פשוט מתבקש שיבוא פזמון עוד איזה מיליון פעמים כיאה לשוטים אבל הם החליטו לסיים... חבללל אבל זה עדיין שיר אחד החזקים בדיסק, מילים מצוינות, גם לחן, אחלה שיר 8. אמונה- בסדר 9. מי- נחמד מאוד, מזכיר טיפה את אין אני בקטע של האופרה 10. בבנין- שיר אלוףףףףףףףף, גם אותו הכרתי שיר מצוין.. אבל תקנו אותי אם אני טועה, כשהם עשו אותו אצל יואב קוטנר הם לא הפנו אותו לבחורה? זה לא היה "בואי אלי הבייתה"? כי פה זה מופנה לגבר, נשמע לי פחות טוב אבל חפיף, עדיין שיר טוב בקיצור אחרי שמיעה ראשונה דיסק ממש נחמד, יקח לי עוד כמה שמיעות כדי להסתגל אליו, בהחלט אפשר לשמוע שינוי מהדיסק הראשון, הדבר נראה לי הכי בולט זה שהדיסק הזה הוא יותר אינסטרומנטלי, כלומר יש יותר שימוש בכלים ופחות אלקטרוני...