יש לי אתר על אגם!

יש לי אתר על אגם!

בניתי אתר בטיפו על רוני סופרסטאר ואגם רודברג! הכתובת היא:roniagam6.tipo.co.il ש!!ה כ(*0ה
|סלינק|

Koala Girl

New member
נ"ש../images/Emo26.gif שאלון גנוב../images/Emo3.gif

מפורום המורדים
(הגעתי לשם בטעות *מנסה להתגונן*) הכי זמר : הכי זמרת : הכי שיר: הכי ספר: הכי עיתון : הכי שפה: הכי ארץ: הכי עיר : הכי סרט : הכי אתר : הכי חיה: הכי צבע: הכי כיף: הכי מעצבן : הכי מצחיק: הכי תוכנית: הכי מזל: הכי מאכל: הכי שתייה: הכי מקום בילוי: הכי כלי נגינה: הכי סדרה: הכי יפה: הכי מותג: הכי חנות: הכי סלולרי : הכי ערוץ: הכי שחקן: הכי שחקנית:

Koala Girl

New member
*עונה עליו*

בשביל זה שמתי אותו כאילו דה *מע* הכי זמר :אנריקה אגלסיאס(יש עוד מלא אבל שיהיה אחד...) הכי זמרת : סלין דיון הכי שיר: Hero הכי ספר: היורשת/רם אורן הכי עיתון : ראש 1 הכי שפה: אוסטרלית חח הכי ארץ: אוסטרליה?
הכי עיר : ת"א הכי סרט : שמש נצחית הכי אתר : תפוז
הכי חיה: קואלה
הכי צבע: אדום הכי כיף: אם הייתי יכולה לטוס עכשיו.... הכי מעצבן : שאני לא יכולה^^ הכי מצחיק: לא 'דעת
הכי תוכנית: חברים
הכי מזל: ? הכי מאכל: פתיתים הכי שתייה: מים הכי מקום בילוי: בית קפה,קולנוע,פארק
חיחי הכי כלי נגינה: גיטרה הכי סדרה: חברים(לא שאלו כבר?) הכי יפה:
ג'וליה רוברטס? חח הכי מותג: לא אוהבת מותגים
שיהיה TNT הכי חנות: כנ"ל? הכי סלולרי : מזה משנה העיקר שיש
הכי ערוץ: 3(למרות שכרגע הוא על הפנים..) הכי שחקן: בראד פיט? הכי שחקנית: ג'וליה רוברטס,מישל פייפר,סוזן סרנדון,ניקול קידמן..(איפשר אחד פה
)

עניתי על זה היום בפורום המורדים|שמא

נעתיק
הכי זמר:שון פול,אמינם,
זוהר ארגוב,אבי ביטר הכי זמרת:אממ גניפר לופז,שרית חדד הכי שיר:כרגע תקוע לי בראש-הפרח בגני-זוהר ארגוב הכי ספר:אין הכי עיתון:ידיעות אחרונו,תחחחח אין שום עיתון
הכי שפה:אנגלית הכי ארץ:ישראל הכי עיר :חיפה הכי סרט :אין הכי אתר :תפוז הכי חיה:חתול הכי צבע:כחול,ירוק(מכבי חיפה) הכי כיף:לאכול הכי מעצבן:מחזור הכי מצחיק:בדיחות הכי תוכנית:אממ כוכב נולד הכי מזל:סרטן הכי מאכל:בורקס הכי שתייה:הכי הכית'אמת..מים. הכי מקום בילוי:ים,מועדון הכי כלי נגינה:דרבוקה הכי סדרה:אמ"ל,המורדים הכי יפה:אני,חחח יש הרבה. הכי מותג:קסטרו הכי חנות:סופרמרקט הכי סלולרי:אורנג' הכי ערוץ:2 הכי שחקן:
בנחה,פלי,יהודה לוי
הכי שחקנית:
קמייייי
,מירי בוהדנה

../images/Emo6.gif עונננננהההההההההה../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

הכי זמר : הראל מויאל
הכי זמרת :אבריל לאבין
הכי שיר: נוובאדיס הום- אבריל לאבין
הכי ספר: אפשר למות מזה
הכי עיתון : ראש1 הכי שפה: עברית
הכי ארץ: ישראלל
הכי עיר : תל אביב הכי סרט : מארגנת החתונות הכי אתר : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=819 ומילקי פאן הכי חיה: כלב
הכי צבע: כחול
הכי כיף: מש"צים הכי מעצבן : השאלונים האלה הכי מצחיק: דידי שלי וארץ נהדרת הכי תוכנית:ארץ נהדרת הכי מזל:
הכי מאכל: ממולאיםם
וממתקים
הכי שתייה: ספרייט ומים הכי מקום בילוי: בית ספר... חחח סתם..אמממ לא יודעת.. הכי כלי נגינה:
הכי סדרה: אהבה מעבר לפינה
הכי יפה:הראל מויאל הכי מותג:
הכי חנות:
הכי סלולרי : פלאפון הכי ערוץ:2 הכי שחקן:יהודה לוי הכי שחקנית:איה קורן

Koala Girl

New member
שמחה שאת מבלה בבי"ס../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואת עובדת עלי?
"הכי מצחיק: דידי שלי וארץ נהדרת"
|נעל|

עונה נה נה נחמן במרסלב ...

הכי זמר :סקעת. הכי זמרת :מירי מסיקה. הכי שיר: יש הרבה יפים. הכי ספר: בעיקר של ג'ודי בלום. הכי עיתון :פנאי פלוס+ הכי שפה:עיברית! הכי ארץ:ישראל. הכי עיר:ירושלים. הכי סרט :אהה... פגוש את הפוקרס... סרט ענק! ו"פתאום 30". הכי אתר :תפוז. (כן,אני חנפנית). -איזה עוד אתרים יש?. הכי חיה:איכס חיות! הרסו לי ת'בית! הכי צבע:לבן. הכי כיף:צחוקים. הכי מעצבן :אנשים. הכי מצחיק:חברות. הכי תוכנית:אמ"ל. הכי מזל:שור! הכי מאכל:פיצה! הכי שתייה:מיץ תפוזים. הכי מקום בילוי:כול מקום עם חברות זה סבבה! הכי כלי נגינה:לא בעסק. הכי סדרה:אמ"ל. הכי יפה:שקיעה. הכי מותג:בגדים נוחים. הכי חנות:חנויות ספורט... הכי סלולרי :סלקום. הכי ערוץ:2. (מיושנת) הכי שחקן:יהודה לוי! הכי שחקנית:כולם טובות...
-קרן-

../images/Emo113.gifעונהנהנהנה

הכי זמר : סקעת הכי זמרת : רוני הכי שיר: שבתות וחגים הכי ספר: סודות נעורים הכי עיתון : ראש1 הכי שפה: עברית הכי ארץ: ישראל הכי עיר : ירושלים הכי סרט : איך להיפטר מבחור ב-10 ימים הכי אתר : טפוז הכי חיה: דולפין הכי צבע: כחול הכי כיף: לישון הכי מעצבן : להיתעורר בבוקר הכי מצחיק: איילת חח הכי תוכנית: השיר שלנו הכי מזל: קשת הכי מאכל: פיצה הכי שתייה: קולה הכי מקום בילוי: קניון הכי כלי נגינה: גיטרה הכי סדרה: אמ"ל הכי יפה: מורן גרוס הכי מותג: קרוקר הכי חנות: כנ"ל הכי סלולרי : סלקום הכי ערוץ: 2 הכי שחקן: רן בכור הכי שחקנית: מורן גרוס

אביחי 33

New member
עונה לשאלון../images/Emo150.gif

הכי זמר :
אממ יש מללא... ניקח אחד: איציק קלה הכי זמרת :
מאיה בוסקילה
הכי שיר:
כרגע.. "החול יזכור" הכי ספר:
"סיפור בלתי נשכח" ו "הכוכב הקטן" הכי עיתון :
ראש 1 הכי שפה:
עברייית
הכי ארץ:
ישראל
איןלי ארץ אחרת
הכי עיר :
גן יבנה
עיר הקודש
הכי סרט :
סיפור אהבה בלתי נשכח
הכי אתר :
הבלוג הרשמי של אגם רודברג...
הכי חיה:
אממממ.. חתול
הכי צבע:
כחול הכי כיף:
לישון לישון ולישון
הכי מעצבן:
שלא מאמינים לייי ושמשקרים לי
הכי מצחיק:
התגובות של צביקה הדר בכוכב נולד
הכי תוכנית:
החדר של חני
....
הכי מזל:
מזל סרטן שולטטט
וגם מזל דלי
הכי מאכל:שניצללל
הכי שתייה:
קולה קרה
הכי מקום בילוי:
מסעדהה... אין על המקום הזה
הכי כלי נגינה:
לי הכי ... אורגנית הכי סדרה:
אהבה מעבר לפינה
הכי יפה:
אגם רודברג.....
הכי מותג:
כל מה שתרצו.... בשבילי בעיקר: פוקס וקרוקר. הכי חנות:
פוווקס [fox] הכי סלולרי :
הדור השלישי
הכי ערוץ:
ערוץ 22 וערוץ 3. הכי שחקן:
יהודה לוי... הכי שחקנית:
נוו תגידו לי אתם
ברור שאגמוווש
תודה השאלון היה יפה ונחמד
אוהב מיליון
אביחי

פלורי2

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif+תשובות לשאלון../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

הכי זמר : יש הרבה בנים אין לי בן מבחינה ספציפית
הכי זמרת : פלורנסיה ברטוטי
הכי שיר: אמממ...יש הרבה
גם לא ספציפית
הכי ספר: פוליאנה
הכי עיתון : ערוץ הילדים, דיסני, מעריב{ לילדים, לנוער}
. הכי שפה: ספרדית
הכי ארץ: ארגנטינה
הכי עיר : בואנוס איירס
{ זה בכלל עיר
} ואם מהארץ אז אין ספציפית
הכי סרט : הסרט שהכי הכי אהבתי הוא...זה גם ספציפי
הכי אתר : פלוריסיינטה האתר הרישמי
הכי חיה: כלב...
הכי צבע: כחול...
הכי כיף: חופששש
...
...
...ומחשבבבב
הכי מעצבן : ב{עעע}צפר
הכי מצחיק: הומור
חחחח
הכי תוכנית: אמממ אמ"ל...
הכי מזל: תאומים...
{ טוב, המזל שלי למה ציפיתם
} הכי מאכל: פתות{המכיר מכיר...}
הכי שתייה: שוקוווו
....
הכי מקום בילוי: אין ספציפי
הכי כלי נגינה: יש הרבה חחח
הכי סדרה: פלוריסיינטה
, אמ"ל...
הכי יפה: אנייי
(סתם חחח
) הכי מותג: בגדים...
הכי חנות: אין ספציפית
הכי סלולרי : אין לי פלאפון
הכי ערוץ: ג'טיקס(לשעבר-פוקס קידס
)
הכי שחקן: חואן חיל נבארו, בנחמין רוחאס
הכי שחקנית: פלורנסיה ברטוטי, קמילה בורדונובה
חחחח ארוך, אה

wnba22

New member
עונה

הכי זמר :אשר,אימנם,סאב והצל ועידן רייכל. הכי זמרת :רוני,ריטה ואממ לא זוכרת.. הכי שיר:ממעמקים,ומי אוהב אותך יותר ממני. הכי ספר:סודות נעורים הכי עיתון :ראש 1 הכי שפה:עברית הכי ארץ:ישראל/לונדון הכי עיר :רעננה הכי סרט :יצאת נסיך הכי אתר :אין.. הכי חיה:כלב הכי צבע:כחול הכי כיף: הכי מעצבן : הכי מצחיק: הכי תוכנית:אהבה מעבר לפינה הכי מזל:סרטן הכי מאכל:פיצה הכי שתייה:קולה הכי מקום בילוי:מסיבה הכי כלי נגינה:תופיםםם הכי סדרה:אמ"ל. הכי יפה:יהודה הכי מותג: הכי חנות:פוקס הכי סלולרי :סלקום הכי ערוץ:3 הכי שחקן:יהודלה הכי שחקנית:אין

אביחי 33

New member
אתר מהמהם ומושקע../images/Emo70.gif

כל הכבוד המשיכי כך
אוהב מיליון
אביחי

למעלה