יש לי אישור!!!!

יש לי אישור!!!!

יש!! יש לי אישור להשמיע שיר אחד של פוליקר בכל תכנית!!! המנהלת מאשרת. איזה כיף!!!!!!!!!! חזרתי לא מזמן מהרדיו, שם שדירתי ארת התכנית שלי שעסקה הפעם בהורוּת, הורים של פעם מול הורים של היום ו - ספי - השמעתי את סאליק, כפי שהצעת ברוב חוכמתך. והשדרנית אישרה לי, בסוף התכנית, כשדיברנו, לשדר בכל תכנית שיר אחד של פוליקר. כל הכבוד לה!!!!!!!!!!!!!! בתכנית הבאה אשים את "שלל שרב", ספי מבקש כבר המון זמן, רק שאין לי המושג עדיין על מה תהיה התכנית הבאה. אם יש לכם רעיונות לנושאים לתכנית )כשהרעיון המרכזי - השוואה בין אז היום) אשמח לקבל ולשמוע, תודה.

זו תהיה תכנית עצובה מאד

ונראה לי שמתאימה יותר בסביבות יום השואה. לתקופה זו מתאים אולי משהו קליל יותר, אולי "התחלות חדשות" ו"שלום כיתה א'" שךל פעם לעומת היום - איך ילדים של פעם חזרו ללימודים ואיך היום (בעיקר איך עלו לכיתה א'), לא יודע משהו כזה, שמתאים לעונה. מה דעתך? אבל הרעיון שנתת באמת גדול אבל פשוט לא נראה לי מתאים לעכשיו, כבד מדי, טעון מדי לתקופה זו. תודה בכל אופן.

רינה ד

New member
גם החבר שלי קיבל היום אישור ממני

לשמוע דיסקים של ההוא כשאני לא בבית.

רינה ד

New member
תגדיל ת'ראש תבין לבד של מי...

וזה לא שאני לא סובלת אותו פשוט לא מבינה את השירים המפגרים שלו...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רויטל אני מתה הרגת אותי סופית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך צורת דיבור מיוחדת.

למעלה