יש לי איי סי קיו.....

ץץץץץ

New member
יש לי איי סי קיו.....

ירון סוף סוף הפסיק להתעצל ודאג לעצמו לאיי סי קיו שמספרו להל"ן: 159451819 אתם מוזמנים לחנוך אותו בסביבות עשר היום..... צ´או..... ירון, שניסה להחליף את השם ץץץץץ המעצבן הזה ולא הצליח, התעצבן וכמעט שבר כמה דברים בבית.

actress

New member
יההההה הוספתי אותך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל תצטרך להוסיף אותי גם כן
ואני רושמת לך ואתה לא עונה.

ץץץץץ

New member
שחקנית יקרה../images/Emo42.gif

אין לך מושג כמה אני רוצה לענות לך אבל ה- * * * הזה לא נותן לי. אני קצת מסתבך עם התוכנה המטומטמת הזו על אף שאני לומד מחשבים (והיום הייתה לי מתכונת בassembler. בכל אופן, בבקשה תמשיכי לנסות, אני אהייה מחובר בערך בעשר בליילה היום, וגם לך אריאלי, לא יזיק להתחבר. אתה ותומש אף פעם לא מחוברים. נשתמע..... י ר ו ן

actress

New member
קושקושוני אל תסתבך אולי נעשה כמו

אז שכל 1 ירשום פה את המספר אי סי של כולם כמו שתומש הציע אז שכל 1 יתאר את עצמו אז.... 85598414 זה שלי וכל כל ואני חוזרת אך ורק אוהבי משחק וכו´... בתחום בעיקר מוזמנים אליי. אני סנובית

starshine

New member
159546682 כולם לרשום את הicq שלי!!

ה-icq החדש שלי!!!!!!!!!! קבלו אותו!!!!!!!! ----------159546682---------- ערן,תודה!!! הכל בזכותך

../images/Emo107.gif בכיף! רק תזהרי כי התוכנה הזאת

ממכרת בטירוף ואי אפשר לצאת מזה! ככה זה.. חחח להשתמע שם 107418414 ערן

diri

New member
תשתדלו...אי סי קיו

טוב..נו.. אם כבר- אז כבר.. האיי סי קיו שלי הוא: 81101110 ולמרות שלא דיברתם איתי כל כך.. תנסו... דירי

actress

New member
איזה מס´ מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

starshine

New member
אני צריכה../images/Emo53.gif

תגידו, וסתיו אני מתנצלת מראש שזה קצת חורג מהמסגרת...אבל מה זה האייסיקיו הזה ואיך אני משיגה את זה????

לא קרה כלום אם זה חורג, והנה התשובה

נכון שזה פורום מחזות זמר אבל לא קרה כלום אם את שואלת. אז ככה: את נכנסת לאתר של אי.סי.קיו שכתובתו www.icq.com ופשוט מאוד- איפה שכתוב שם "הורדה" את לוחצת ומורידה. זה יפתח לך חלון הורדה כמו תמיד ותוכלי לראות שזה מוריד לך. רק אל תשכחי לפרסם כאן את מספר האי.סי.קיו שלך - לאחר שתורידי
יאללה ביי, ערן

למעלה