יש לי אחיין חדש

אביבית1

New member
יש לי אחיין חדש

הבונבון נולד אתמול בשעה חמש לפנות בוקר, עדין אין לו שם. כולי אושר ושמחה, אבלגם קצת עצובה בגלל אחותי שבטח קשה לה. וכמובן שלא יכול להיות לי טוב בלי רע, אתמול ביליתי בבית חולים (תה"ש אני כבר לא מסוגלת להיות שם) לאחר שאביחי עבר תאונת דרכים, איזה זקנה לא שמרה מרחק ונכנסה במונית מאחורה והעיפה את המונית על האוטו שהיה מקדימה, כך שיצא שהמונית נפגעה משני הכיוונים, והמזל הגדול שלאביחי לא קרה שום דבר חוץ מכאבי גב. ככה יוצא שאנחנו בל אוטו, אביחי לא יעבוד כי האוטו יכנס למוסך לכמה ימים, ויום ראשון בשבוע הבא אביחי הולך למילואים. אני מצטערת שתמיד יש לי כאלו קיטורים, זה כנראה תקופה כזאת שאני בטוחה שתעבור מהר. ושוב תודה שאתן פה להקשיב לי לטוב ולרע.

ayush

New member
../images/Emo49.gif לאחיין החדש ../images/Emo95.gif !!!

החלמה מהירה לאביחי
ואני מקווה שבזאת נגמרה מכסת הדברים הרעים והאחיין החדש יסמל את תחילתה של תקופה חדשה ומאושרת לך ולכל המשפחה ! שוב מזל טוב ושבת שלום

fila

New member
מזל טוב אביבית../images/Emo65.gif

והחלמה מהירה לאביחי

הילית*

New member
אוי, אביבית ../images/Emo10.gif

קודם כל נתחיל עם הדברים הטובים- מזל טוב להולדת האחיין. עם כל העצב והכאב שאתם עוברים אני מקווה שהתינוק החדש יהיה סמל להתחלה חדשה בחייכם עם הרבה בריאות, אושר ושמחה ! החלמה מהירה לאחיך לאביחי ולאחותך, שלא תדע יותר צער כזה... שולחת לך חיבוקים וירטואלים ואם את צריכה יותר מזה אני פה בשבילך שלך, הילית

גלי ב

New member
מזל טוב לאחותך ../images/Emo95.gif ו..../images/Emo101.gif

החלמה מהירה לאביחי......

kisses

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif לרגל האחיין החדש

מצטערת לשמוע אל אביחי מקווה שהוא יחלים בהמהרה אמן
ושאחותך ואחיך ירגישו טוב ושהמצב בבית יחזור להיות כמו שתמיד היה שולחת לך חיבוקים ונשיקות ואת יודעת שאם את צריכה משהוא אל תתביישי לבקש

Ronnie*

New member
מזל טוב להולדת האחיין!

איזה כיף זה שיש תינוק חדש במשפחה. אני מקווה שהתקופה הקשה תסתיים מהר, ושיהיו רק שמחות...

רחלילי

New member
אביבית

מזל טוב על האחיין החדש, ומקווה שאביחי ירגיש טוב ובמהרה.

שמופית

New member
מזל טוב לאחיין החדש ../images/Emo95.gif

החלמה מהירה לאביחי
ומצטרפת לאיחולים שבואו של האחיין יסמל תקופה חדשה של בריאות ואושר למשפחתך !!!

nikit1

New member
מזל טוב על התינוק החדש../images/Emo39.gif

והחלמה מהירה לאביחי

המון המון מזל טוב

תהנו מהאחיין החדש, והחלמה מהירה לאביחי, תשמרי עליו והרבה מסזים בגב שלא יכאב לו. מקווה שיבוא רק טוב בהמשך. אורלי

shelycat

New member
גם אני רוצה לברך על התוספת

החדשה והמבורכת למשפחה וכמובן לשלוח לך לאביחי וליתר בני המשפחה החלמה מהירה ושהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר.

Hadar p

New member
מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif../images/Emo28.gif../images/Emo49.gif

מזל גדול שלא קרה משהו רציני מהתאונה....

אתי@

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

והחלמה מהירה לאביחי ולאוטו

למעלה