יש לי אופניים ! !

תמר י ע

New member
יש לי אופניים ! !

זהו. סופסוף...הן בידי רידלי טריטון (משומשות...אולי של מישהי פה..). לקחתי אותן ברגל מחשמונאים עד הבית (לב העיר) והעליתי אותן בקלילות למעלה. (אין מעלית). עכשיו אני צריכה להתחבר. את הנעליים יש, קליטים ופדלים מותאמים - אבל איך עושים את זה? מתה מפחד. בינתיים , הן בסלון ואני מלטפת אותן כל פעם שאני חולפת על פניהן. בששי אימון התחברות והכרת המערכות - לא יכולה לחכות.. בצלחה לכל הרצות בבית שאן...אני עדין מושבתת וממילא זה קצת ארוך עלי..

עשית לי צמרמורת

איזה כיף לך! אני גם חושבת שהמקום הטבעי של האופניים הוא בסלון
(כמובן כשהן נחות בין אימון לאימון) אבל לא בטוחה שכל בני הבית שלי יסכימו איתי... תחזיקי מעמד עוד יומיים בליטופים ואני בטוחה שביום שישי כשתעלי עליהן כל הפחדים יעלמו בהצלחה ותתחדשי!

../images/Emo49.gifתתחדשי ותהני../images/Emo70.gif

מבינה את הכיף ללטף. אצלי האופניים תלויים ליד המיטה (שאין עדיין...) מצד אחד האיש שלי, מצד שני האופנים.... לגבי הקליטים - העצה שאני קיבלתי היתה לרכוב על הדשא בפארק. כך התחלתי כשהבן שלי אומר "אמא, אופני כביש לא נועדו לכביש
... מצאי לך מקום עם דשא שטוח ורך והתחברי. תראי שמהר מאד תעברי לשביל. הדבר הראשון שתרגלתי היה להתחבר ולהשתחרר. אחר כך מור
הראתה לי שאפשר להגיע למהירות מאד נמוכה בלי ליפול וזה נתן לי המון בטחון. שיהיו לך רכיבות מצויינות.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה לעולם ה../images/Emo234.gif המופלא../images/Emo24.gif

איזה כיף לקרוא את הפוסט שלך, ההתרגשות שלך פשוט נשפכת מתוך המסך... ובצדק! אופניים זה התרגשות! אופניים זה כיף! ו... כן, זה גם
בבטן. בהצלחה בשישי! מחכות לשמוע דיווח איך היה

תמר י ע

New member
תודה לכולן

תודה על הברכות , העידוד והעצות.. אני כמובן אדווח..

יעל :-)

New member
תתחדשי!!

איזה כיף! איזו התרגשות! שיהיה בהצלחה באימון הראשון. ולעוד הרבה אחריו. תהני!

למעלה