יש לי אובססיה יש לי אובססיה לשיער של ורוניקה (הוא 100מם, תודו....) ! ! ! ! !
G gavan New member 12/7/05 #1 יש לי אובססיה יש לי אובססיה לשיער של ורוניקה (הוא 100מם, תודו....) ! ! ! ! !
G guysahaf New member 12/7/05 #3 ../images/Emo3.gif ברור שאבריל לאבין וקריסטן בל לשלטון בשבילך... הן נראות בדיוק אותו דבר!
S sparx New member 12/7/05 #5 ../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifממש לא... כל אחת יפה בדרכה, ואני אוהבת את שתיהן, אבל הן לא נראות בדיוק אותו דבר בכלל X__X
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifממש לא... כל אחת יפה בדרכה, ואני אוהבת את שתיהן, אבל הן לא נראות בדיוק אותו דבר בכלל X__X
ח חותםםם New member 13/7/05 #9 ../images/Emo12.gif לא פייר!!!!!!! גם אני רוצההההההההההה אבל בטח זה יהיה לי מכוער :| למה יש לי תלתלים חחח
../images/Emo12.gif לא פייר!!!!!!! גם אני רוצההההההההההה אבל בטח זה יהיה לי מכוער :| למה יש לי תלתלים חחח
N nateli92 New member 14/7/05 #41 חח לא... עשיתי שיער קצר כזה עד הכתפיים ועם פוני לצד כזה כמו אצל ורוניקה אצלה זה יותר יפה כמובן וגם יש לי שיער חום אבל אם אני עושה שתי קוקיות או קוקו גבוהה כזה זה ממש דומה לתסרוקת שלה.. חחח
חח לא... עשיתי שיער קצר כזה עד הכתפיים ועם פוני לצד כזה כמו אצל ורוניקה אצלה זה יותר יפה כמובן וגם יש לי שיער חום אבל אם אני עושה שתי קוקיות או קוקו גבוהה כזה זה ממש דומה לתסרוקת שלה.. חחח
ה הירח והשמש New member 13/7/05 #8 לי יש אובסייה לבגדים שלה../images/Emo176.gif מאיפה היא מביאה אותם??? גמאני רוצה כאלה!!
N nateli92 New member 13/7/05 #11 גמאני רוצה! נ.ב- ראיתם את הריבועים של לוגן בפרק היום כשהם הורידו חולצה? (פרק 10) איזה חתיך!!!!!
L Love benjosh New member 13/7/05 #12 כל הגופות שם היו יפים../images/Emo99.gif וגם איתן מתשוקות (אם מישהו רואה) השתתף בפרק הזה.. בהתחלה לא זיהיתי אותו.. הוא שיחק את הכוכב הזה שמשחק בסרטים, שכחתי איך קראו לו שם..
כל הגופות שם היו יפים../images/Emo99.gif וגם איתן מתשוקות (אם מישהו רואה) השתתף בפרק הזה.. בהתחלה לא זיהיתי אותו.. הוא שיחק את הכוכב הזה שמשחק בסרטים, שכחתי איך קראו לו שם..
L Love benjosh New member 13/7/05 #23 ../images/Emo45.gif פה הוא יותר יפה.. תקני אותי אם אני טועה אבל ראו את הגוף שלו כמה פעמים בתשוקות והוא היה שעיר בגוף לא בפרקים היותר ישנים..
../images/Emo45.gif פה הוא יותר יפה.. תקני אותי אם אני טועה אבל ראו את הגוף שלו כמה פעמים בתשוקות והוא היה שעיר בגוף לא בפרקים היותר ישנים..
ה הכינוי בחיפושים New member 13/7/05 #30 צודקת!!!! באמת עכשו שאת מזכירה את זה, אני זוכרת שהוא היה שעיר בתשוקות, אולי לא הרבה, אבל בטוח שהוא לא היה חלק כמו שהוא היה בורוניקה...
צודקת!!!! באמת עכשו שאת מזכירה את זה, אני זוכרת שהוא היה שעיר בתשוקות, אולי לא הרבה, אבל בטוח שהוא לא היה חלק כמו שהוא היה בורוניקה...
ה הכינוי בחיפושים New member 13/7/05 #14 מה?!??!?!! לא שמתי לב ללוגן!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףף!!!! איזה בעסה!!!!! יש למישהו במקרה תמונה שלו בקטע הזה?????? אני מאוד אודה למי שישים אותה כאן!!!!
מה?!??!?!! לא שמתי לב ללוגן!!!!!! אוףףףףףףףףףףףףף!!!! איזה בעסה!!!!! יש למישהו במקרה תמונה שלו בקטע הזה?????? אני מאוד אודה למי שישים אותה כאן!!!!