יש לי אובססיה

יש לי אובססיה

יש לי אובססיה

. אני כ``כ אובססיבי לגביה שאני שוכח שהיא שם אבל היא שולטת עלי כמו על בובה עם חוטים. אנשים לא מודעים לה בד``כ וכשהם מעירים לי עליה אני פתאום שם לב שגם אני לא הייתי מודע לה... קשה להגדיר את האובססיה הזאת, אולי כי היא קשורה בראיית העולם שלי. אם אני אצליח להסביר מה היא האובססיה אני אהיה מאושר: תדמיינו את עצמכם הולכים ברחוב. אתם מסתכלים למדרכה בצד השני ואתם רואים שהיא נקטעת ע``י קו מאונך לשפת המדרכה, כי יש שם כניסה למגרש החניה של הבניין. הבעיה נמצאת אצלי בראש - הקו הזה, למרות שהוא נעצר בשפת המדרכה ומתמזג עם שולי הכביש, אצלי בראש הוא ממשיך - חוצה את הכביש ומגיע עד למדרכה שעליה אני הולך. זה לא הקטע- הקטע המבאס זה שאסור לי לדרוך על הקו הזה. בגלל זה כל שתי שניות אני מסתכל לצד השני ובודק אם אני ``על הקו``. אני עושה את זה בתת ההכרה, ועד שמישהו לא ישאל אותי למה אני מזיז כל שתי שניות את הראש ימינה, אני לא אשים לב שזה קורה. זה כבר הרגל. אני מתוסבך אני יודע... מה לעשות?:!! Life Is Art...

sea

New member
..welcome to the club

אם זה מעודד אותך, לי יש אובססיה הרבה יותר מוזרה.......... (לא הייתי רוצה לחשוף אותה בפורום הזה, זה יותר מדי פאדיחה) בכל אופן- המקרה שלך נחשב עדיין אובססיה למתחילים. מה שאתה צריך לעשות זה לטפח את האובססיה שלך. להיות גאה בה. להיקשר אליה, לאהוב אותה... בקיצור- תרגיש בחבר`ה, כולנו מוזרים!!! אני בעדך! sea

למעלה