יש לי אהבה

fantom

New member
יש לי אהבה ../images/Emo47.gif

יש לי אהבה אמרה לי שאותי היא אוהבת עלי כל היום רק חושבת נמצא אני בתוך ליבה כל כך חשובה לה האהבה מרגיש כמו בן שש עשרה מתנהג כמו טפש עשרה מאוהב אני מעל הראש בה כל כולי אליה באהבה מתרגש כמו ילדון אוהב אותה המון רוצה אותה לידי לראות אותה לצידי חש אותה בידיי רואה אותה בעניי יפה היא כמו פרח את גופה העדין להריח ללטף את ראשה לסלסל את שערה לנשק את שפתותיה לפענח את "חידותיה" האהבה הזאת דבר מדהים אוהב אותה מרחוק פלאים כל כך כל כך רוצה שליבי אליה יוצא --------------------מוקדש לאחת ויחידה-------------------

תותי-בת

New member
נו פנטי! ../images/Emo9.gif באמת שלא היית צריך חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif סורי, אבל הייתי חייבת.... ../images/Emo9.gif שמחה שיש לך אהבה, שתימשך לעד! וגם תיזהר ממנה, אהבה זה דבר מסוכן... בריאה עליך! שבת שלומזזזזזזזזזזז, ליאתה.

fantom

New member
תמניה!!!! ../images/Emo47.gif

תאמיני לי שהייתי צריך אם לא בשבילה אז בשבילי וגם בשבילך.......... דרך אגב זה מה שהתמנים אוכלים בערב שבת??????? להההההההההההה

תותי-בת

New member
אויייי איזה חמוד ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif בשבילי?! חחחחח ../images/Emo6.gif חמודון שלי, רק שחבר שלי יראה את זה וקצת יתעצבן (אני אוהבת אותך הכי הרבה פיצי שילי!!!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif )... ותימנים גם אוכלים אורז (אני אורז! א-ו-ר-ז-! חחחח אני קורעת את עצמי מהבדיחה הזו כל פעם מחדש ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ) וגם מרק תימני עם לחוח ופיתות וחילבה (לא אני אבל לא משנה...) אבל לא חשבתי שהיא תאהב את זה... יש?! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif האב אה גוד שבס! ../images/Emo9.gif ליאת - ילדת הקרמבו (ומי שלא יודע מה זה שרק יגיד ואני אסביר לו...) ../images/Emo9.gif

fantom

New member
תגידי ../images/Emo47.gif

יש לך מושג מה עוללת לי כרגע עם כל האוכל התמני הזה??? ריר, ריר הוצאת לי מהפה וגם עשית לי צביטה בלב געגועים לאמא אני רק מקווה שהיא לא תקרה את זה

תותי-בת

New member
חחחח תודה רבה ../images/Emo9.gif עברתי קצת הרבה בנושא של לאהוב... אז אפשר להגיד שיש משהו בראש כרוב ../images/Emo6.gif ליאת.

למעלה