יש ליש אלה

אנדרו15

New member
יש ליש אלה

אני לא ממש יודע עם ההיתי צריך לשרשר אותה אבל בכל זאת נכון בסוף הסרט רואים את פיניקס בתוך המים? אני וחברים שלי מיתווכחים כבר איזה 3 שבועות או מיום חמישי שזה יצאה אז עם למישו יש תמונה אני מזה ישמח עם הוא ישים אותה

בקשר לסרט...

אני אנצל"ש בגלל שגם השאלה הזאת עוסקת בסרט. ראיתי אותו בפעם השנייה וכשהפרופסור והאקס-מן באים אל הנשיא ונותנים לו את המסמכים הנשיא שואל מאיפה, והפרופסור אומר שהוא מכיר "ילדה שעוברת דרך קירות" ואז נייטקרולר צוחק. מה הקטע? הפרופסור התכוון לקיטי או לנייטקרולר? כי אז הוא פשוט היה אומר "ילד שעובר דרך קירות" או משהו אחר, שיותר מתאים לכוח של נייטקרולר, אבל הוא אמר את הכוח של קיטי במפורש. הדבר שבלבל אותי הוא הצחוק של נייטקרולר, שבגללו אני חושד שאולי מדובר בו. מישהו מוכן לענות? ועוד משהו: מישהו זוכר שבסדרה הראו את מטס אלפא, והייתה שם אישה כזאת שהופכת לחיות לבנות (ינשוף, זאב)? אז הזאבה הלבנה בתחילת הסרט באלקאלי לייק הייתה היא? נראה לי שכן, אולי זה מרמז שהיא תופיע בסרט הבא. אולי כל מטס אלפא יופיע. מה דעתכם?

לא באמת יש ילדה שעוברת דרך קירות

הוא לא התכוון לנייטקרולר אתה לא זוכר שאממ נראה לי שזה היה וולברין שבא לחדר והיו בו תלמידים והם יצאו ואז היתה ילדה אחת שחזרה לקחה את הספרים שלה ויצאה דרך הדלת (-הסגורה).. או שזה היה בסרט הראשון? אני מבולבלת..

את שמת-לה למה שכתבת?../images/Emo12.gif

"לא באמת יש ילדה שעוברת דרך קירות" "הייתה ילדה אחת שחזרה לקחת את הספרים שלה ויצאה דרך הדלת (-הסגורה)"
וכן, זה היה בסרט הראשון

אנדרו15

New member
מה אתם פסדר?

יש קטע מפורש שקיטי או איך שבסרט לא יקראו לה (גם בראישון וגם בשני) בראישון זה שהיא חוזרת לכחת את הספר ובשני זה שפורצים לבית הספר אז היא מיתעוררת יורדת דרך המיטה לחדר שלמטה ואז יורים על הקרית שלה ואז יש שם שני שומרים אז היא רצה דרך הסיפריה ואז היא רואה את השומא השני היא עוברת דרקו ניכנסת לקיר ואז יורים בקיר ובקשר למה שאקסוויר אמר אני חושב שזאת כן היתה קיטי(או איך שבסרט הם לא יקראו לה) ופשוט הנשאי היסתכל על נייט קרולר אז נייט קרולר צחק כי הוא חשב שהוא מיתכוון עליו(זאת דעתי)

אנדרו15

New member
ובקשר לזאבה

אני לא חושב שהיא תופיעה בסרט הבא כי וולורין כבר לא יחזור לשם הוא מצא את התשובה לשאלה שלו ולפי דעתי(
שאני כבר בטוח שכולם יודעים עליו זה רק בשביל מי שלא משאר ככה או לא ממש מבין בסידרה ואני לא חושב שיש כאן מישו כזה) יהיה על כל העניין עם גביש המיקראן ודיק'אן לילנדרה ופיניקס כמובן כי אחרת ג'ין לא היתה מכבלת כבר את הכוחות שלה

animal chenger

New member
לא הוא לא מצא תשובה

לשאלה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 "היוצר" שלו מת!!! הוא לא סיפר לו מי הוא היה לפני זה ולמה עשו אותו בכלל!!!!!!!!!

animal chenger

New member
ונחזור למשחק:

עונה לאנדרו.... עוד מעט נעצור קצת למנוחה של כמה דקות... אני באמת צריכה לנוח שנייה... (*אנדרו קורא במחשבותיה* אני חייבת להמשיך חייבת... אסור לי להיתמוטט רק עוד קצת.... הפציעה לא כל כך עמוקה ולא כל כך חמורה... * מרגיש שהיא יודעת שזה לא נכון*) *לפתא מבחין בכך שבברך שלה יש חצי חץ מבצבץ ממנו והמון דם מסביב* מתעלפת....

אנדרו15

New member
איך אפשר לישכוח כזה קטע?

ניראה לי שמראים אותו בכל טריילר שמכבד את עצמו(לא את הכל רק את זה שהיא יורדת דרך המיטה ואז רואה את שני האנשים) ושאלה על קיטי היא עוצרת את הנשימה שלה שהיא עוברת דרך דברים? כי עם כן אז זאת בטוח היא(אפילו שאני כבר בטוח שזאת היא)

למעלה