אה אז לא רק טורקיה אלה את במצב רוח נוסטלגי .. אשרייך ותהני לך
י יפעת* New member 4/4/02 #11 אמן בנתיים לפחות הריאות שלו והצפצפה עובדים מצויין, הוא בהחלט יודע לצרוח בכל פעם שהוא חושב שהוא לא מקבל מספיק- תשומת לב/ אוכל.. וכד´
אמן בנתיים לפחות הריאות שלו והצפצפה עובדים מצויין, הוא בהחלט יודע לצרוח בכל פעם שהוא חושב שהוא לא מקבל מספיק- תשומת לב/ אוכל.. וכד´
ע עופר 123 New member 5/4/02 #18 באופן מפתיע............. החלטת לקרוא לחתלתול על פי שם משפחתו של מנחה הפורום שלך, עופר איתן
1 1אישה יפה1 New member 5/4/02 #20 עופררררררררררררר ככה בשקט בשקט התגנבת מאחורה? מממממ נשמע מעניין. טוב לראות לך אופססססס לראות אותך בעצם לא אופס כן כן טוב לראות לך אישה יפה.
עופררררררררררררר ככה בשקט בשקט התגנבת מאחורה? מממממ נשמע מעניין. טוב לראות לך אופססססס לראות אותך בעצם לא אופס כן כן טוב לראות לך אישה יפה.
A avielss New member 5/4/02 #21 אמאלהההההההההה עופר פה נו השתחררת? וחברות יקרות תאמינו לכל מה שאומרים על הטורקים יפים חסונים גנטלמנים שרירים וקצת שמנמנים.... קורה
אמאלהההההההההה עופר פה נו השתחררת? וחברות יקרות תאמינו לכל מה שאומרים על הטורקים יפים חסונים גנטלמנים שרירים וקצת שמנמנים.... קורה
1 1אישה יפה1 New member 5/4/02 #23 למה דווקא אמא´לה אולי אבא´להההה../images/Emo8.gif יש מבחר יש מכל וכל
1 1אישה יפה1 New member 5/4/02 #25 גילה אין כמו טורקי מקורי משם...../images/Emo8.gif תאמיני לי מניסיון!!!!
ג גילה37 New member 5/4/02 #22 עופר?????????????????? אתה כאן חמוד ???????. התגעגעתי ? הפורום ניראה נטוש בלעדיך??????? אוהבת אותך גילה
עופר?????????????????? אתה כאן חמוד ???????. התגעגעתי ? הפורום ניראה נטוש בלעדיך??????? אוהבת אותך גילה
ב ב ר נ ד ה New member 5/4/02 #29 אהבתי.... שם מקסים "איתן" לחתולון כזה קטנטן שיגדל וישאר חמוד ואלייך תמיד צמוד ברנדה
A avielss New member 5/4/02 #36 גילה אני יכול להכיר לך את האהא הטורקי שלי אבל האחריות היא עליך!!!! ראי הוזהרת