יש לה עגיל בטבור? (!)

SignOfLife

New member
אני בשוק!

ועוד אחרי שהיא אמרה שהיא לא כמו בריטני... סתם יש לה עגיל בטבור? וסתם החולצה שלה הרבה מעל לטבור?!

ברודי

New member
אני לא מבינה מה זה מפריע...

שתעשה מה בראש שלה, מה אכפת לך?! למה לבקר אותה כל הזמן? אם היא רוצה לעשות עגיל בטבור שתעשה!!! מה שגם היא אמרה שהיא לא תסתובב עם חולצות בטן בהופעות/קליפים כי היא מוכרת מוזיקה לא את הגוף שלה אבל מי את שתגידי לה מה לעשות בזמנה הפנוי?

Ayoola

New member
אוי לאאאאאא

עכשיו היא נהרסה לי... היא הייתה מיוחדת יותר... שונה.. מהילדות החמודות יותר... לא בריטני ! לא כריסטינה!!! לא פופיסטית מגעילה הצילו היא נהרסה בשבילי!!!

DreamS_HunteR

New member
מה קשור אם יש לה עגיל בטבור??

זה לה הופך אותה לבריטני!! עגיל בטבור, סתם עוד דבר מיפה, זה הכל.

PURPLE CHICKEN

New member
אויש נו באמת...../images/Emo4.gif

זה שיש לה עגיל בטבור הופך אותה לבריטני?!!?
ממש לא!!
חוץ מזה, אמנם בארץ יצאה לעגיל בטבור תדמית של פרחות אבל בחו"ל זה לא ממש ככה...
וחושפת את הגוף שלה?
היא עושה קיר טיפוס... אולי יותר נוח לה ככה?
*סתם מחשבה*

SignOfLife

New member
וואחס!

אין לי משהו נגד עגיל בטבור! ואם לא היה כל כך הרבה דם בזמן שעושים את זה גם אני הייתי עושה אחד! וזה לא נחשב לפרחה אצלינו ולא בשם מקום אחר! אבל אבריל ועגיל בטבור? WEIRD! אני הייתי מדמינת אותה כעושה עגיל ב/גבה/לשון/שפה אבל טבור...(?)

לiלה

New member
טבור, טבור, טבור....

די להגיד טבור!!!! תגידו פופיק (המלה הכי מצחיקה שקיימת) ככה גם יהיה כאן טיפל´ה מצחיק - פופיק (אני כבר מצחקקת)

NoKi2sh

New member
אין הרבה דם בכלל!!!עשיתי לפנישנתיים

ועד היום יש לי אותו ואני מאוד אוהבת אותו....עשיתי לפני שזה נהפך ל"משהו"של פרחות,ועשיתי כי אני חושבת שזה מקום ממממדהים לעגיל,וזה הכי כיף בעולם להחליף פירסים לפי מצב הרוח,לקשט את הגוף בעוד מקום. אם בא לך,אני מכונה לבוא איתך לעשות(שימי "אמלה"שזה משחה שמרדימה לפני,וזהו-לא תרגישי אפילו.) ליאת.

ראסמי..

טוב ת´אמת ללכת בלי פירסינג בטבור זה כבר יותר מקורי.. אבל באמת מה הקשר שזה הופך אותה לבריטני?! שתחשוף ת´גוף שלה, שתנקב את עצמה כמה שבא לה.. אני שומעת את אבריל ל-א רק בגלל החיצוניות שלה, וההופעה שלה או הסטייל שלה.. אוהבת ת´שירים שלה, ות´מסר שלה. זה הכל..

לאנה

New member
בואו נתאבד.

אנשים, מה קורה לכם?!, אבריל יכולה לעשות מה שהיא רוצה, תרגעו...

למעלה