יש לה חום

PoshKale

New member
יש לה חום

יש לה חום והיא נהנית מזה. אני אומר לה שזה לא חום, נו אז מה אם את מרגישה חום. אם את מרגישה חום: א. חסרים לך כמה מעלות. ב. את מאוהבת. חולה חולה...טוב אם את מתעקשת את חולה...אבל למה נהנית ? יא חולנית אחת...בטח שאת חולה. חולת אהבה.

Mrs.Dvash

New member
יאאאאא חוצפן אחד!!!!!

אני נהנת כי אני בעבודה עם חום, ועם אני עם חום אני עושה שטויות, חבל``ז א` פה קצת נבהל.... ;-) שום אהבה ושום בטיח!, השפעת הגיעה גם אליי...:]

PoshKale

New member
הרגע עשית את הצעד הראשון

הכחשה... המשיכי...את הולכת לקראתי :)

Mrs.Dvash

New member
הולכת רק הולכת?!

אני רצה אצה בצעדי ענק, גודזילה קטן עליי!!!!!!! אני מבקשת, קצת כבוד, קצת כבוד לגב` דבש! אחרי הכל.... אני מלכת הדבורים, דבורות, דבורים ועוד כל מיני עקצוצונים למינהם.... המממממ.....אתה רואה אני כבר הוזה... יאאאא נראה לי שהחום עלה :)

Mrs.Dvash

New member
אההה סחטיין בתחלנו ככה אההה

סבבה.... מותק שלי הבהלה היא של א` הקשיש ולא של א` הצעיר. א` הקשיש הרואה למול עיניו את התגלמות היופי הנשי פתאום שיושב במשרדו יום יום... וממלמל לעצמו... ``יאללה, איך לא ניסיתי ללכת על זה קודם....``

PoshKale

New member
אכן.

התגלמות היופי הנשי... עור ופנים של תינוק :). רק דבר אחד...אל תחשפי לו את שינייך....כי אז הוא באמת יבהל :))

Mrs.Dvash

New member
יאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו נעלבתי :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((( אז מה אם יש לי שיניים של כלב ים מצוי שנרקבו שעה בשמש? אז מה? אז מה אם יש לי שמונים אלף חורים וסתימות ועמייטים בשיניים אז מה? יאאאאאאאאאאאאאא אננשששיייייםםםםםםםםםםםםםם מה פתאום נראה לכם!?!!?!? השיניים שלי בכלל לא עד כדי כך גרועות, סתם לא ממש יפות, אבל שיניים רגילות לכל דבר. אני פשוט לא אוהבת אותם במיוחד. סחטיין פוש התחלנו לשחק על נקודות רגישות אה.... יפה יפה... שאני לא אתחיל גם...

PoshKale

New member
בעעעעעעע

ברוח טובה הכל, ללא שום כוונה לפגוע. אולי הייתי צריך לשים התחילת ההודעה הראשונה אזהרה. ``כל הנכתב בהודעות הקרובות, נכתב בצחוק בלבד. אין להתייחס לנאמר ברצינות`` לאב יו דובש.

למעלה