יש לאן לברוח???

פלאית

New member
יש לאן לברוח???

די, נמאס!!! אני לא יודעת אם זה שרון וממשלתו, הרי גם לפני כן לא היה מושלם, אבל נכון לעכשיו- המצב בלתי נסבל. אנשים מרוויחים משכורות מינימום (מי בכלל יכול להתקיים מהמינימום הזה?!?), משלמים מיסים מקסימום (הרי צריכים לפרנס את אלה שלא יודעים מה זה לעבוד ואתם יודעים על מי אני מדברת ואת אלה ששכחו שהם אמורים לעבוד וכאן אני מדברת על הממשלה וכל הפרזיטים למיניהם), כמות המובטלים גודלת מיום ליום (אנשים רוצים לעבוד, אבל אין להם איפה! ומכאן העליה בפשיעה, מכאן העוני, מכאן המראות של זוועות כשאם וארבע ילדים נזרקים לרחוב כי לא היה להם ממה לשלם משכנתא!), המחירים של כל דבר הקשור במיחה עולים, והמשכורות יורדות (אבל רק של אלה שממלא הרוויחו מינימום, לא של אלה הגורפים כל חודש עשרות אלפי שקלים ולא מזיזים אצבע לרווחתו של העם הגווע), וכו´ וכו´. וכשאנשים מנסים קצת להירגע ולשכוח מקשיי היום- יום, לשמח קצת את הילדים ויוצאים לטייל- בום! מפוצצים אותם, כיאלו לא מספיק כל מה שהם עוברים. בהתחלה ראשי העם היהודי מתעללים בהם, ואז הם עוברים לטיפול של העם הערבי (וגם זה באשמתם של אותם ראשי העם היהודי!)! נמאס, אם היה לי לאן לברוח מכאן- הייתי בורחת. בשביל מה אשאר כאן? כדי שיזלזלו בי, כדי שאלך ללמוד בשכר לימוד שקשה לעמוד בו, אעבוד תמורת משכורת רעב, כדי לפרנס את עצמי בקושי, הבנקים, הדתיים והממשלה יצחקו עליי כולם ביחד, ובסוף איזה ערבי , שגרמנו לו ולמשפחתו לגווע ברעב במקום לחיות בשכנות טובה, יבוא ויוציא עליי את התיסכולים שלו בבום? לאן לברוח? יש לכם הצעות?

MoOsHoN16

New member
לא אבל...

אין לנו ארץ אחרת תזכרי את זה! ואם כל הבעיות נסתדר יהיה טוב בעזרת השם....

EverMan

New member
אין לנו ארץ אחרת

המקום היחידי אליו לברוח הוא למציאות , ולברוח אליה מבמובן של לעשות משהו. תעשי משהו עם החיים שלך , תצטרפי למקום בו את יכולה לשנות .. מד"א מכבי-אש משא"ז נוער העבודה נוער הליכוד נוער שינוי מועצת תלמידים גרין פיס אנונימוס לא חסר .. אבל תשני משהו , אל תברחי. (מ)בעיות פותרים לא בורחים

לא, אין לאן לברוח.

אם את רוצה, תלכי לאנגליה, ביום ראשון תשמעי ברדיו על הסינגל החדש של המניק סטריט פריצ´רס במקום על הנאום של הרמטכ"ל, הילדים שלך יבכו כשהם ישמעו שמישהו מת בתאונה ולא יגידו "הא.. טוב, רק עשרה, לא משנה", בשבתות תלכי להצגות ולקניות במקום לשבת בבית כי הכל סגור, יהיה לך כיף. אבל בסופו של דבר, יש לנו רק ארץ אחרת, והמצפון שלך יציק לך. אין לאן לברוח, ואני אומר לך מהיכרות עם אנשים שירדו מהארץ- הם רוצים לחזור, אין להם את הכוחות הנפשיים להתנתק מארץ. הדרך היחידה לאושר מוחלט היא להילחם בשביל עתיד טוב במדינה שלך. אם בורחים מהבעיות, הן חוזרות אליך כמו בומרנג. צריך לנצח אותן.

אריאל1

New member
יש מקום לברוח

וזה אל תוך עצמך. עיין בעצמך. תסתכל מה את\ה רואה והאם זה מוצא חן בעינך את השינוי צריך להתחיל בך ולא בשאר העולם

למעלה