יש כתבה על אמיר

ניקול110

New member
יש כתבה על אמיר

בפנאי פלוס.. לא הבנתי עם היא טובה או לא ממש כי החלק הראשון שלה אומרים דברים ככה ככה ובחלק השני מחמיאים טיפה.. לא יכולה לסרוק סורי זה לא עובד אצלי.. =)

ראיתי אותה

זה בעיקרון על כוכבי ריאליטי מה הם עושים אחרי שהריאליטי נגמר. סתם כתבה צינית שלא אומרת טוב או רע.

ניקול110

New member
אהה סבבה עכשיו הבנתי

כי בהתחלה אומרים שכולם שחכו אותו ואז אומרים שרק אותו זכרו ולא הבנתי כבר כלום מהכתבה חח:) תודה רבה:)

הטורים האלו בפנאי פלוס

לא תמיד ברורים

אני מעדיפה שלא

בגלל שהתוכן שלה לא ענייני ולא ברור אחרת הייתי סורקת אותה כבר מלפני שבוע.

ניקול110

New member
כן נכון זה ממזמן

אבל פשוט לא הבנתי אותה אז שאלתי עם מישהו יודע למה התכוונו:)

OOOO0

New member
הם טוענים שאמיר לא ניצל כראוי את המומנטום.

שהוא היה צריך להוציא את הסינגל בזמן "האח הגדול" ולא אחריו,וטוענים שעכשיו הוא לא מעניין אף אחד.הם נותנים כדוגמה לניצול טוב של מומנטום את מאיה בוסקילה שהוציאה את "נשמתי" בזמן "האח הגדול". לדעתי אלה שטויות,ואם הסינגל טוב המומנטום ממש לא משנה,אבל נו,זה דעתם....

הם יכולים רק לקפוץ

עצם העובדה שאמיר לא ניצל את היותו בתוכנית בכדי לקדם את הסינגל רק הוכיחה לכולם שאמיר אכן בא לתוכנית בשביל החוויה ולא על מנת לקדם שום דבר. הוא יכל בכייף לזמזם לנו את השיר מידי יום בתוכנית כמו מאיה בוסקילה והוא לא עשה את זה.ואני גם יכולה לומר בוודאות שאמיר עבד על השירים החדשים הרבה לפני שבכלל חשבו לעשות את התוכנית האח הגדול VIP וזה בדיוק גם מה שהוא אמר בראיונות על הסינגל החדש רק שאני יודעת על התכנון הוצאת השירים כבר מלפני שנה וחצי כך שאין כל קשר בין התוכנית להוצאת הסינגל הנוכחי והסינגל הבא שיגיע אחריו בקרוב
את המוזיקה אמיר עושה בשביל הכייף האישי שלו ועבור מי שבאמת רוצה לשמוע את שיריו ולא משנה לו אם הוא מרוויח מהמוזיקה כלכלית או לא,את הרווח הכספי שלו הוא עושה בפרוייקטים אחרים. וזה בדיוק גם מה שהוא אמר באחד הערבים באח הגדול ששוחח עם שימי בענייני מוזיקה.

OOOO0

New member
כן,את צודקת.

לכן אנחנו לא צריכים להתרגש מהם,העיקר שאנחנו יודעים את האמת וזה מה שחשוב. לאנשים תמיד יהיה מה להגיד,לא משנה מה אמיר יעשה.

למעלה