יש כשרון?

Nogmor

New member
יש כשרון?

זה עשוי מלפני איזה חמש או משהו שנים, אבל עדיין חמוד ולא יצא לי אף פעם לשתף אנשים שלא היו קשורים ביצירה. מה חושבים? ליחצו פה

מ א ג ר ט

New member
היי!

דבר ראשון, טוב לראות אותך! הרעיון של הוידאו מעולה אבל הוא ממש קצר, לפני שהספקתי להיתרשם מהאפקט הראשון כבר צצו להן הכתוביות. הברקים מגניבים וגם החרבות נראות טוב. אם יוצא לכם להפיק עוד סרטון שכזה כדאי לעשות אותו יותר ארוך. בהצלחה בהמשך!

Nogmor

New member
בעיה מס' אחת:

אין אנשים או ציוד. (לא אנשים שמוכנים ממש לטרוח וללמוד מראש כוריאוגרפיה קצרה, ולא מצלמה דיגיטלית.) חוץ מזה, הכל אפשרי.

מ א ג ר ט

New member
הממ...

מצלמה דיגיטלית אין לי, אבל יש שיטה לחבר מצלמה "רגילה" למחשב. אנשים... דווקא לי אין בעיה של אנשים כשאני רוצה להכין דברים, זה יותר בעיה של יכולת עריכה- מכל האפקטים שהיו שם, אפילו לא אחד אני מסוגלת לעשות.

Nogmor

New member
Kי דווקא בדיוק ההפך.

יש לי משום מה הרבה זמן פנוי ויכולת לערוך כמעט הכל - אבל אין לי אפילו אדם שפוי (או לא שפוי במקרה הנ"ל) אחד המוכן לתמוך אפילו במעט בפרוייקט מסוג זה.

מ א ג ר ט

New member
הצעה-

אם אתה הולך להיות באיקון, אולי תוכל לארגן צוות ומקום צדדי לצלם את זה. יש הרבה אנשים (לא) שפויים באיקון...

Nogmor

New member
חשבתי על זה..

וכל מה שצריך זה פלוס מינוס שעה שעתיים ריקות, שני מקלות מסומנים לפי איך שאני יודע שהם אמורים להיות, מקום רחב שאפשר להניף בו את העסק בלי לעזור למישהו לעבור ניתוח פלסטי לא נחוץ ואנשים או שחקנים, במילה מתאימה יותר. אה ומצלמה להקליט את הבלאגן.

subatoi

New member
מקום רחב זו לא בעיה

כי תמיד יש המוני אנשים שהולכים קרבות חרבות/מקלות/מה שלא יהיה, ואני לא מדבר על הקולוסיאום. תמיד יש כאלה
אולי פשוט תצלם אותם במצלמה נסתרת, זה יחסוך למצוא שחקנים

Nogmor

New member
כן, אבל יש בעיה..

כשעושים סרט שכולל קרבות "סייבר" אז חייבים שיהיה כוריאוגרפיה, אחרת זה די ברור שהקרב מכור ושלא ממש מנסים "לפגוע" ביריב..

MajorWinters

New member
אתה יכול גם לבד...

אתה יכול לתכנן כוריאגרפיה כאילו יורים עלייך, ובCGI לעשות את היריות והגוף שיורה עלייך.

Nogmor

New member
שום פלאגין.

הלכתי לפי הוראות של אחד המומחים בתחום שמסביר בדיוק איך ליצור את החרבות בעזרת כל מני כלים מאוד פשוטים של הפוטושופ. בעזרת ההוראות, עשיתי גם את הרקע. את האפקטים של הברקים והקרח שנשבר עשיתי בעזרת תוכנה שנקראת AlamDV (שהיום הוחלפה נראה לי).

Jedi Force

New member
רגע!

את "אשכרה" עשית את הסרטון? לשנייה חשבתי שזה סרטון שמצאת ברשת או משהו כזה. אגב, הפורום כאן מלא באנשים שעשו סרטונים של מלחמת הכוכבים. אם היית יותר וותיק, אותי היית רואה אותם. אז יאללה חבר'ה! אני יודע שאתם פה, תעזרו לה!

Jedi Force

New member
מצטער!

אתה**** לו**** (במשך השיחה התבלבלתי בין הזכר לנקבה)

Nogmor

New member
לה?!?! זה אולי לו, אם כבר.

וכן, אני "אשכרה" עשיתי את הסרט הזה עם חוד ארבע חברה שממש שיעמם להם והצלחתי לשכנע אותם להשתתף בעשיית הסרטון.

למעלה