יש כרטיסים !!!

הודגיק

New member
יש כרטיסים !!!

טוב, אז יש לי ולזוגתי כרטיסים ליפן!
עכשיו מה שנותר הוא לצקת תוכן לטיול הקצרצר שלנו והראשון שלנו ביפן (אנחנו ניהיה שבועיים).

איך נגשים לתכנון טיול שכזה? איך מזמינים מקומות ללינה? איך אני אדע שאילו מקומות סבבה ולא חורים נידחים?
באתרים של הריוקאנים והמלונות רשומים שמות של תחנות, אבל אין לי מושג אם זה קרוב או רחוק לאן שאני רוצה להגיע...

איך אפשר לדעת אם אנחנו ניהיה בתקופת חגים מקומית או לאו?
התאריכים שלנו - 17-18.9.2012 עד 22-24.9.12

תודה לכולם על העזרה,
דן.

נ.ב.
איך מגיעים לישון ב"בית שלום" ?

mishel s

New member
לגבי קרבה של מקומות למקומות

http://www.hyperdia.com/

הכנס תחנת מוצא ותחנת יעד ומיד תראה בדיוק כמה זמן לוקח לך להגיד מאחת לשניה, באיזה רכבות וכמה זה יעלה לך.
האתר הכי שימושי שהיה לי ביפן.

jonbaum

New member
אני ישנתי פעם אחת בבית שלום

אני לא זוכר איך השגתי את הטלפון שלהם, אבל תזכור שאם אתם לא נשואים לא נותנים לזוג לא נשוי לישון באותו החדר.

הודגיק

New member
זה אמור להיות ירח דבש

אני משער שזה נחשב שניהיה נשואים

כמה זמן מראש אני אומר להם שאני מגיע?
זה לא חצוף לבקש לישון שם? זה אנשים פרטיים, לא?
איך עושים את זה?

תודה.

jonbaum

New member
אני מניח שירח דבש נחשב לנשוי

אני לא זוכר בדיוק איך מארגנים את זה. חוץ מזה שזה היה ב-1995 ומאוד יכול להיות שהשתנו דברים מאז.
המרכז הגדול שלהם נמצא בקיוטו, שם יש להם מין בית שמשמש להארחת ישראלים/יהודים. נדמה לי שאפשר להתארח שם עד שני לילות, אבל בערב הראשון מראים לך וידאו על האיש שהקים את הכת. הוא מספר את הסיפור שלו לקבוצה של ישראלים, והמתרגם הוא Kyoji Tsujita שפעם לימד יפנית באוניברסיטה בירושלים. הבעיה היא שבמהלך ההרצאה הוא מתרגש יותר ויותר ובסוף ממש שואג, וכך גם עושה האדון צוג'יטה, ואי אפשר להבין מילה, לא מהעברית ולא מהיפנית...
יש להם גם מקומות אחרים אבל שם זה באמת בתים פרטיים של אנשים.
אני לא הייתי הולך על האופציה הזו יותר מפעם אחת במהלך הטיול.

הודגיק

New member
תודה

שלחתי מייל ל"בית שלום", נקווה שתיהיה תשובה ואפילו תשובה חיובית

למעלה