יש כאן שמאלני,

noamgk

New member
יש כאן שמאלני,

או בכלל - תומך בנתינת שטחים וגירוש יהודים - שמוכן לכתוב את המנון התקווה שלנו ולומר שהוא לא אגואיסט?

Saatlan

New member
בשם השמאלנים,

אין שום קשר לאגואיזם בעניין זה - להפך, האמונה הרווחת היא כי הקרבה מצידינו תביא להצלת חיי אדם ושלום, אין פה שום אגואיזם, רק פטריוטיות שהולכת בדרכה שלה, אך ישנם שמאלנים מאד ציוניים. "עלינו לכרות את היד כדי להציל את הגוף".

noamgk

New member
ואם כתוצאה מכריתת היד

יגרם זיהום בלב - גם אותו תכרות?

noamgk

New member
ובוא נרחיב:

אתה יודע מה ההבדל בין רופא גדול לרופא קטן? כשבגוף האדם מופיעים הרבה פצעים, הרופא הקטן שם פלסטר על כל פצע ופצע. הרופא הגדול מחפש את שורש הבעייה - זו הגורמת לפצעים לצוץ - ועוקר אותה. אצלנו הפצעים מתקיימים בעיקר בעזה. שורש הבעייה הוא הערבים. אם נעקור את שורש הבעייה: לא יהיו פצעים!

Saatlan

New member
אז מה הפתרון?

לעקור מיליון וחצי בני אדם שרובם הם כמוני וכמוך וכל מה שבראש שלהם זה לחרוש כמה שדות, לשתות קפה שחור, לחזור לאישה וללכת לישון? ביניהם ילדים ונשים, אל תשכח. נכון חלק גדול הם מחבלים, אבל תשכח שאלוהים הסכים להציל את סדום ועמורה "עבור עשרה צדיקים"

noamgk

New member
לא לעקור.

ליהודים יש פה שורשים, ולכן ה"התנתקות" נקראת "עקירה". כי עוקרים את השורשים היהודיים שנטעו כאן במשך אלפי שנים. להחזיר הבייתה. ירדן היא הבית הפלשתיני, ואליה אנחנו צריכים להחזיר את הערבים האובדים. ואת מי זה מעניין מחבלים או לא? הם ערבים, והם לא נמצאים במקומם. ואין יהודי אחד בגוש קטיף שהוא מחבל, ~8500/8500 צדיקים בסדום אם תרצה. וגם לנו יש נשים וילדים. אז למה מגרשים אותנו? "מיליון וחצי בני אדם" - מספרים לא עושים לי את זה מאז ראש השנה התשס"א. ואגב, מיליון וחצי ערבים יש בכל הארץ, לא בעזה (אם לזה התכוונת). ותאמין לי שרוב ה"כמוני כמוך" שדיברת עליהם יעברו מרצון אם רק יסדרו להם מגורים וכרטיס טיסה לארץ אחרת.

Saatlan

New member
אל תשכח

שיש גם מתנחלים פושעים, לדוגמא הוא (שכחתי שמו) שנכנס למואזין וטבח בכמה ערבים שסתם התפללו, ואת תנועת כאהנא הגזענית. לא כולם צדיקים, אל תגזים. ונקודה שנייה - נכון, לנו שורשים של 3000 שנה כאן, אבל לערבים גם יש אלף שנים-אלף חמש מאות שנים מכובדות, אם לא יותר. אי אפשר לקבוע חד משמעית כי אין להם שום זיקה לארץ הזו. הם עבדו אותה, הפרו אותה, גרו בה, מתו עליה ולמענה (צלאח אדין), בדיוק כמונו. אל תזלזל בכך.

noamgk

New member
אל תשכח

שההוא (ברוך גולדשטיין הי"ד) הוא - א. לא גר בגוש קטיף. הוא גר בחברון או בק"א. ב. הוא רצח כי הוא היה רופא שקיבל התראה מהשב"כ להכין את המרפאה לפצועים רבים עקב פיגוע ענק שעלול להתבצע. הוא לקח נשק, הלך למקום שבו התקבצו גרועי הרוצחים הערבים - מערת המכפלה - בעת תפילתם וירה בהם. כך, אגב, נמנע הפיגוע וברוך שילם על כך בחייו ובחייהם של 29 רוצחים. אז פושע הוא לא. תנועת כהנא גזענית? אז גם הארץ הוא עיתון גזעני. בסך הכל חבר'ה עם דעות קיצוניות. עבדו אותה? הפרו אותה? בסך הכל נדדו בה. הם לא גידלו כאן כלום, בטח לא בעזה - שם הם התחילו לטפח אדמות רק אחרי שהם ראו שאנחנו - היהודים - הצלחנו (אגב, זה עלה לנו בהרבה מאמץ ואמונה: החממות היו עפות בשנים הראשונות ומשרד החקלאות לא הסכים לממן את הגידולים ואת המים, הם היו בטוחים שנאלץ לנצל הרבה יותר מים מחממות באיזורים "נורמלים". בסוף פיתחנו שיטות לניצול של 40% מים פחות, גידולים יותר פוריים וטכנולוגיות נוספות - דוגמת ירקות עלים ללא תולעים ופרחי הגרניום - שנמכרות עד היום גם בחו"ל). וגם אם יש להם שורשים מסוימים בארץ, זה לא אומר שהם לא קיבלו כלום. יש להם את ירדן, שהיא גם חלק מארץ ישראל המובטחת. הם לא הסתפקו בזה, הם רוצים הכל, ולכן אין סיבה לתת להם כלום.

Saatlan

New member
לא מסכים,

-בקשר לזה שהוא לא גר בגוש קטיף, אין לי על מה להתווכח כי אתה באמת צודק, ולא טענתי שהוא אכן גר שם, אבל באתי להראות לך שגם המתנחלים לא טלית של תכלת ולא חסרים סיפורים על מעשי איבה מצידם כלפי פלסטינים, אלו לרוב מוסתרים מעיני התקשורת. -הוא ביצע גזר דין מוות ללא משפט ב-29 בני אדם על חשד שחלקם רוצחים וזאת כשאינם יכלו להתגונן. זהו רצח, טבח לכל דבר. אני בספק אם ישנם יותר מאחדים בקרב אותם נרצחים שאכן תכנן לפגע בישראלים. וגם אם כן, היה עליו לברר מי ואותם להרוג. היו יכולים להרג באותה מידה גם ילדים. -כהנא היא תנועה גזענית בעצם ההגדרה של המילה, בעוד שעיתון הארץ מעולם לא הפלה קבוצה זו או אחרת. הארץ למעשה א-גזעני משום שהוא בוחר להראות את שני צדדי המטבע, בעוד שמרבית התקשורת אינה עושה זאת. הוא אינו גזעני, משום שאינו עושה שום העדפות שמקורן במוצאו של פרט זה או אחר. כפי שנוכחתי לראות הוא יזדעזע ממותם של פלסטינים כמעט באותה מידה ממותם של ישראלים. גזענות? קרא לו אולי... מגמתי, וגם זה בדוחק. -הערבים שגרו פה ב1000-1500 כן עבדו את האדמה, איך אפשר לסתור את העובדה הזו? שדות, מטעים, כפרים, צאן, הכל. אני לא מדבר על המאה האחרונה אלא על כל ההסטוריה שלהם כאן. מרבית האדמות שלהם נהרסו במלחמת העצמאות ובמלחמת השחרור, היו לא מעט. אם תרצה להרחיב אופקים ישנו סיפור ביקורתי שמאלני ומשעשע "מעשה בעץ זית" שמפגין זאת היטב, אני ממליץ. -הירדנים שונאים אותם יותר מאיתנו, ופלסטיני שידרוך על אדמת ירדן דמו בראשו. הירדנים טבחו בהם גם לא מעט. לשלוח אותם לירדן יהיה שווה ערך לזרוק אותם לים. אנחנו לא חיות. ואם הם בוחרים כן להיות חיות - אנחנו בכל זאת לא נהפוך לחיות.

noamgk

New member
ככה:

א. אבל דיברנו על גוש קטיף, לא על מתנחלים בכלל. ב. זה לא משנה. הוא לא היה עובר איש איש ושואל אותו אם הוא מתכנן לעשות פיגוע. ואגב, אני לא מסכים עם מעשיו, אבל אני לא אוהב שמוציאים עליו שם רע כשכוונותיו היו טובות. הוא לא סתם הקריב את חייו כי היה לו משעמם והוא שנא ערבים. ממש לא. ג. אני לא מכיר את הארץ על בוריו, קראתי רק כמה מאמרים שלהם, ומהם הסקתי את דבריי. אם אתה צודק והם אכן הגונים ומציגים את שני הצדדים של המתרס - עימך הסליחה
ד. אני לא יודע על 1500 שנות ההיסטוריה של הערבים. אני יודע שבתקופה שבה ארץ ישראל כולה החילה רק כ-80,000 איש - חלקם יהודים חלקם ערבים וקצת אחרים - אין טעם לחרוש שדות כשאין למי למכור את התבואה. ושוב, בעזה היה מדבר, רק חול חול וכולירה

lovving girl

New member
צריך לכרות לך את היד !!

אינעל ראבק!!! חיילים מתים פה... ואנחנו לא נמצאים באמצע צילומים של סרט מתח!!!! אנחנו נמצאים במציאות המסריחה הזאת!! שכל יומיים שומעים על ניסיון פיגוע, על חייל הרוג, על קבוצת חיילים הרוגים... למה???!?!!?! בשביל מה?!?!!?!? בשביל שאתם תוכלו להגיד אני אל מתגייס!! ככל שיהיו יותר חיילים שיהיו מוכנים באמת להקריב את עצמם המדינה שלנו תיראה אחרת... כמו ביום הכיפורים... כמו במלחמת העצמאות.... כמו במלחמת השחרור.. אנשים מתווו מ-ת-ו!! בשביל חברים, בשביל חיילים אחרים... וניצחנו... ועכשיו.. אנחנו לא במלחמה ואנחנו מובסים!! תתחילו להתעורר אנשים!!!1 אני צועקתת וויייקק אפםפפ!!!!

E טי

New member
תכרות את היד שלך אם אתה כל כך רוצה

אבל למה אתה נוגע בשלי???

lovving girl

New member
אני אל חושבת

הם לא מבינים שגירוש יהודים מהשטחים זו הטעות הכי גדולה של ישראל, חוצמזה... הם גם בטח לא מבינים שאם אותם היו מוציאים מהבית הם בטח היו הורגים מישו או מוצאים תירוץ אחר שבשמו הם אל עוזבים את הבית! הם אל מבינים שהשטח הז ה הוא אל עוד בית זה הבית שלהם!! ומי שלא מבין תעניין שישמע את השיר זה היה ביתי ויקשיב למילים כי בטח הם מדקלמים אותו חופשי בלי להביןמה הוא אומר!!!! בע עליכם!! שונאתא אגואיסיטים!!!

למעלה