לא מסכים,
-בקשר לזה שהוא לא גר בגוש קטיף, אין לי על מה להתווכח כי אתה באמת צודק, ולא טענתי שהוא אכן גר שם, אבל באתי להראות לך שגם המתנחלים לא טלית של תכלת ולא חסרים סיפורים על מעשי איבה מצידם כלפי פלסטינים, אלו לרוב מוסתרים מעיני התקשורת. -הוא ביצע גזר דין מוות ללא משפט ב-29 בני אדם על חשד שחלקם רוצחים וזאת כשאינם יכלו להתגונן. זהו רצח, טבח לכל דבר. אני בספק אם ישנם יותר מאחדים בקרב אותם נרצחים שאכן תכנן לפגע בישראלים. וגם אם כן, היה עליו לברר מי ואותם להרוג. היו יכולים להרג באותה מידה גם ילדים. -כהנא היא תנועה גזענית בעצם ההגדרה של המילה, בעוד שעיתון הארץ מעולם לא הפלה קבוצה זו או אחרת. הארץ למעשה א-גזעני משום שהוא בוחר להראות את שני צדדי המטבע, בעוד שמרבית התקשורת אינה עושה זאת. הוא אינו גזעני, משום שאינו עושה שום העדפות שמקורן במוצאו של פרט זה או אחר. כפי שנוכחתי לראות הוא יזדעזע ממותם של פלסטינים כמעט באותה מידה ממותם של ישראלים. גזענות? קרא לו אולי... מגמתי, וגם זה בדוחק. -הערבים שגרו פה ב1000-1500 כן עבדו את האדמה, איך אפשר לסתור את העובדה הזו? שדות, מטעים, כפרים, צאן, הכל. אני לא מדבר על המאה האחרונה אלא על כל ההסטוריה שלהם כאן. מרבית האדמות שלהם נהרסו במלחמת העצמאות ובמלחמת השחרור, היו לא מעט. אם תרצה להרחיב אופקים ישנו סיפור ביקורתי שמאלני ומשעשע "מעשה בעץ זית" שמפגין זאת היטב, אני ממליץ. -הירדנים שונאים אותם יותר מאיתנו, ופלסטיני שידרוך על אדמת ירדן דמו בראשו. הירדנים טבחו בהם גם לא מעט. לשלוח אותם לירדן יהיה שווה ערך לזרוק אותם לים. אנחנו לא חיות. ואם הם בוחרים כן להיות חיות - אנחנו בכל זאת לא נהפוך לחיות.