יש כאן עוד מישהו

איתי ל

New member
יש כאן עוד מישהו

שמתאמן בלי להשתמש בשום תוסף, או שאני היחידי???? מכל ההודעות על גלוטמין, אפרדין ושות´, הפורום הזה נשמע יותר כמו המעבדה של פרקלשטיין!

sowhatt

New member
גם אני מתאמן בלי שום תוסף או אבקה

אבל אני לא ממש רואה שינויים..., למרות שאני כבר איזה 4-4 וחצי חודשים.

אני מתאמן 8 חודשים

ועליתי 9 קילו בלי תוספים ב-כ-ל-ל . רק מזון רגיל מהמכולת ועבודה במכון 4 פעמים בשבוע של 45 דקות. זה אפשרי!

איתי ל

New member
למוקי קימו

9 קילו ב 8 חודשים???????? בחיים שלי לא שמעתי על כזה קצב מהיר!

amitdd

New member
דווקא כן..

אני התחלתי להתאמן ששקלתי 75 קילו תוך חצי שני ירדתי ל65 ואז תוך ארבעה חודשים הוספתי מסת שריר עד ששקלתי 72 קילו..(ואגב באותו הזמן לא התאמנתי אימונים של ´גדילה´ אלא של כח מקסימלי(4-7 חזרות))

ערן שחר

New member
על תזכיר את האפדרין וגלוטמין באותו

באותו משפט יש הבדל עצום בין שניהם אחד הוא תוסף מותר ( גלוטמין ) ואחד הוא סוג של סם שאסור בכלל למכירה ( אפדרין ) אין שום בעיה לקחת תוספים כמו גלוטמין אבקת חלבון וכ"ו מי שזה עוזר לו שיקח מי שזה לא חסר לו שלא יקח

tommythecat

New member
גלוטמין אפדרין ושאר ירקות...

היי, קודם כל, אני לא ממליץ על שימוש באפדרין, גלוטמין או כל תוסף אחר. כל אחד יעשה כטוב בעיניו. יחד עם זאת, לא הייתי שם את האפדרין והגלוטמין באותה קטגוריה. אפדרין נאסר לשימוש בשל הסכנות הרבות שטמונות בו. גלוטמין היא חומצה אמינית שאמורה לעזור למערכת החיסון בגוף, למעיים ולסינטיזה של חלבון, והיא גם מיוצרת על ידי הגוף באופן טבעי. בתור ספורטאי שמקפיד מאד על התזונה שלו, אני מקפיד לקרוא ולהבין היטב מה אני מכניס לגוף. זו הסיבה שבזמנו, כאשר היה דיון על קריאטין הבעתי את הסתיגויותי ממנו. מכל החומר שאני קראתי, לא מצאתי סכנות מיוחדות בשימוש בגלוטמין. דבר שלא ניתן לומר על אפדרין למשל. יוסי

leahle

New member
גם אני, גם אני....

נו טוב, אני רק בת

שאקל

New member
אני גם מתאמן בלי חדר כושר

לבד בבית עם קלטות וידאו ותוכניות ספורט שאני מקליט. זה מספיק לי בהחלט.

exit_from_here

New member
אני מתאמן בלי אבל...

הייתה תקופה של חודש שהתאמנתי על כדורים (1 לייתר דיוק) למרות שלא רציתי פשוט זה מה שהרופא שלי רצה....בגלל הברך שלי

NaughtyBoy

New member
אני!!!!

מתאמן שנה בלי תוספים, מדי פעם מולטי ויטמין ואולי אבקת חלבון וזהו!

למעלה