יש כאן משהו ש

זעתר

New member
יש כאן משהו ש

רק התחיל ללמוד רכיבה ולא מומחה שלומד כבר 5,6,7, שנים?

תנסחי שוב את השאלה...

את מתכוונת: "יש פה אחד שרק התחיל ללמוד רכיבה? ויש פה (לא מומחה) שלומד כבר 5\6\7 שנים?" או משהו אחד?

נראה לי...../images/Emo28.gif

היא התכוונה: האם יש פה מישהו שהוא לא מומחה בסוסים ורוכב פחות מ5/6/7 ? לא?? מצטערת... רוכבת 6/7 שנים

אמממ ../images/Emo26.gif רוכבת שנתיים!

אני רוכבת שנתיים... אבל זה ממש המוווווון.... זה לא פייר!!!!!! תוקעים אותי בקבוצות של קטנים ולא מעלים אותי לרמה יותר גבוה כי הרמה היותר גבוה הם נערים מבוגרים יותר ממני.... בול
!!!

אני רוכב גם שננתיים אבל..

אני רוכב גם שנתיים אפילו טיפ טיפה פחות ואני בקבוצה הכי טובה בחווה שאני רוכב בה. אני רוכב פעם בשבוע בקבוצה הגבוה עם המדריכה הרגילה ביום רביעי ועוד פעם ביום שישי עם מדריכת דרסאג´. תגידו זה קצת פעמיים בשבוע לרכב? ועוד משהו - זה הגיוני שאחרי שנתיים שאני רוכב אני רוכב ברמה גבוה כי ככה המדריכות שלי אומרות אבל אני לא יודע אם הן אומרות את זה כדי לעודד אותי או כי אני באמת כזה, מה אתם אומרים? דגך אגב יש לי מבחן דרסאג´ בחנוכה..

אוי ואבויייי איך שכחתי....

עשיתי בחופש הגדול קורס עוזרי מדריכי רכיבה טיפולית בחווה בתל מונד .. כאילו יש לי תעודה וזה לא שזה משהו משמעותי "עוזר מדריך רכיבה" אבל זאת ההתחלה..

תפרט.

מה זאת אומרת "רמה גבוה"? יש אחד שיגיד לך שרמה גבוה זה טרוט לבד בלי לונג´ (חחחחח), ויש אחד שיגיד לך שרמה גבוה זה תרגילי פסאז´ וכאלה....!

אני מתכוון ש..

הכוונה שכמובן אני יודע לעשות טרוט קאטנר, אני אפילו עושה גאלופ כל יום שבת על סוסים ערביים טהורים של מישהו פרטי אמ... אני קופץ לא גבוה כי בחווה שלנו לא מתרגלים הרבה קפיצות לא יודע למה אני קפצתי הכי הכי גבוה 1 מטר :( ובדרסאג´ אני רמה לא זוכר איזה.. אבל אני לומד דרסאג´ עם מדריכה אחת מחו"ל כבר כמה חודשים... אבל עוד לא רמה של תחרוית וכאלו.. את יודעת רק מעגלים בA בB ובC של 20 מטר בטרוט ובקאנטר.

זעתר

New member
מה כולם כאן ותיקים בעניין?

אין כאן אף אחד שרק התחיל ללמוד?

זעתר

New member
כי ...

כולכם מחליפים חוויות של מתקדמים שאני בקושי מבינה מהם משהו. אז אם יהיה פה משהו מתחיל שאוכל להחליף איתו חוויות אני אשמח... אבל כולם פה מחליפים חוויות של רכיבה מתקדמת שאני בקושי מבינה ממנה משהו.

למעלה