יש כאן מישהי שלקחה

rmrm15

New member
יש כאן מישהי שלקחה

גם תרומת ביצית וגם תרומת זרע..?
אני רווקה, כבר שנה בטיפולי פוריות,
איכות ביציות לא טובה.
האפשרות לקחת תרומת ביצית וגם זרע .... לא לילד הזה פיללתי,
ממה שאני קוראת כאן, כולכן בזוגיות
אז זה אחרת.
הזרע הוא של הבעל. אתם הקמתם משפחה.
עצוב לי. מאד.

totit8

New member
זה לא מדויק

יש כאן לא מעט בנות יחידניות שיכתבו לך בהמשך...
כולנו הגענו לכאן עצובות אבל כשקוראים על ההריונות, הלידות ורגעי האושר הגדולים ישנה תחושה של אופטימיות. וזה היופי שבפורום הזה!
&nbsp
&nbsp
&nbsp

ענבלית71

New member
היי בנות יקרות...חדשה כאן

כבר שבועיים אני קוראת מניסיונכן ועד כמה סבלנות וידע יש לכן.
אני ממש בסוף תהליך לקראת תרומה מקייב.
לאחר 11 טיפולי ivf שכמעט גמרו אותי נפשית, החלטתי לעבור לתרומה וזו לאחר מחשבה עמוקה וייאוש ואכזבה גדולה.
על רוב השאלות קיבלתי מענה כאן, אך מכיוון שזהו סוד גדול מאוד ואין לי עם מי לחלוק, ניראה לי שזה המקום הכי טוב בעולם!!!

גםםםםםם אני
תרומה כפולה

ומבחינתי הילד הוא רק שלי,,,,הללויהההה

אני נשואה אבל...

בטיפולים שעשיתי עם תרומה תמיד היו איתי בנות שהלכו על תרומה כפולה. זה לא ממש נדיר.

תרומה כפולה

בעבודתי כמלווה נשים וזוגות בתהליכי פוריות,אני פוגשת נשים יחידניות שלאחר שנה/שנים של טיפולי פוריות עם תרומת זרע, מתבשרות שצריכות לקחת גם תרומת ביצית ע"מ להרות.
אני שמה לב שפעמים רבות תרומת הביצית קשה יותר לנשים אלו מתרומת הזרע.
את ממש לא לבד, לצערנו, איכות הביציות הולכת ויורדת עם השנים ואפילו שאנחנו מרגישות ונראות צעירות, הביציות מתבגרות מהר יותר.
התהליך הנפשי אינו פשוט, אבל חשוב לדעתי לעבור אותו ע"מ להגיע ליעד של הולדת התינוק הבריא שלמה עם הבחירה.
תני לעצמך להיות עצובה, זה חלק מהתהליך ותחשבי מה או מי יכול לעזור לך להשלים עם ההחלטה ולצאת בכוחות מחודשים למסע.
בהצלחה!

יקירה

כמו שראית, יש עוד נשים כמוך שזקוקות לתרומת ביצית וזרע, ויש עוד הרבה סמויות בפורום.
ילד זה ילד ולא חשוב מה המטען הגנטי שלו, זה תינוק שיגדל ברחמך, ודמך יזין את גופו ומבטיחה לך שכבר בהריון את תשכחי שזה מתרומה.
האושר שהוא יביא איתו כל כך גדול שזה לא יעניין אותך שנעזרת בתרומה.
ולגבי זוגיות, הכל עוד פתוח, יש לי הרבה חברות עם ילד שהתחתנו והבן זוג מגדל את הילד איתן יחד כאילו הוא שלו.
אל תשקעי ותתעצבי, תשמחי שיש לך את האופציה הזו להביא ילד בתרומה ולהכניס שמחה ואושר לחייך.

ענבלית70

New member
אני

הבכורה מביצית שלי וזרע תורם. עכשיו אני בהריון מתרומה כפולה. מכירה לא מעט נשים שהרו מתרומה כפולה

למעלה