אני כבר כתבתי כאן , שיש לי בעיה לקום , התחלתי עבודה , שאני חייב לקום בה ב7 . אני הייתי צריך לפתוח לזה הודעה חדשה . אז ככה , אני חייב להרגיל את השעון הביולוגי שלי . ואני מקצין את זה , הגוף שלי צריך לישון לפחות 9 שעות . ולוקח לי שעתיים להרדם , כך שאני צריך ללכת לישון כל ערב ב20:00 . (8 בערב) ויפה שעה אחת קודם , להיתעורר ולקום ב6:00 (כמו השיר של דרים תיאטר) ... וזהו בערך . המשך יבוא .
גם אני עבדתי , גם לי יש קצת כסף . אבל צריך לשמור על העבודה הזאת , עכשיו , אם כבר פתחת הודעה ראשית . לי יש המון הודעות ראשיות לפתוח , לפני שאלך לישון , על איזה נושא כדאי לי לכתוב ? בעצם אחד חסוי , על האלבום החדש שקניתי היום ? ( בעצם האלבום לא חדש , רק בישבילי ) או לפתוח את פינת הדבר הטוב של השבוע ? או , שכחתי על איזה עוד נושא רציתי לפתוח הודעה ראשית .
אין לי אוטו , אולי תטלפני לחברים , או משהו . לאן את רוצה לצאת ? הייתי מציע לך להיכנס לצ'אט לחדר עשרים פלוס לתפוס טרמפ עם מישהו , אבל גם שם לא רציניים .