זה לא קשה בכלל, זה דווקא קל
T tygger New member 6/10/03 #91 את מבלבלת הכל זה בעצם משוואה דיפרנציאלית של חוק הכבידה המיועד לכסות את תהליך ההטמעה בשיכפול כבשים.
פ פהpumiky New member 6/10/03 #100 לא ממש לא.. אתה פשוט לא מבין...אתה יודע למה? זה לא כי אתה טיפש...להפך... פשוט שכחת להוסיף לזה עכברושים עם קצת איילים לערבב ולטעום.
לא ממש לא.. אתה פשוט לא מבין...אתה יודע למה? זה לא כי אתה טיפש...להפך... פשוט שכחת להוסיף לזה עכברושים עם קצת איילים לערבב ולטעום.
Z zaradoz New member 6/10/03 #79 יום כיפור מיועד לכפרות כל היום צריך להיות ממוקד בבקשות הסליחה, תפילה ומחילה. יעני אסור חשמל, אסור אינטרנט, אסור לאכול, אסור לשתות, אסור להדליק אש (כולל סיגריה), אסור לראות תועבה, אסור לאונן. אבל מותר לרכב על אופניים
יום כיפור מיועד לכפרות כל היום צריך להיות ממוקד בבקשות הסליחה, תפילה ומחילה. יעני אסור חשמל, אסור אינטרנט, אסור לאכול, אסור לשתות, אסור להדליק אש (כולל סיגריה), אסור לראות תועבה, אסור לאונן. אבל מותר לרכב על אופניים
T tygger New member 6/10/03 #103 יום כיפור זה לכפארות? שיו איזה יופי!!! מקס כפרה עליך! איפה בלבל כפרה היא גם כן.
Z zaradoz New member 6/10/03 #108 תלך! כפרה עלי! ותנשק כפות רגלי! אהה... בעצם... גם אסור להתקלח בכיפור... סעמאק, שמת לב שמאז שאני מובטל אני חווה יותר לילות לבנים מכל התקופה שלי בלבנון?
תלך! כפרה עלי! ותנשק כפות רגלי! אהה... בעצם... גם אסור להתקלח בכיפור... סעמאק, שמת לב שמאז שאני מובטל אני חווה יותר לילות לבנים מכל התקופה שלי בלבנון?
Z zaradoz New member 6/10/03 #115 ../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif בשום פנים ואופן לא../images/Emo70.gif אפשר בטעות לשתות ככה מיים איזה מזל שאני חייב לאכול מסודר, אסור לי לצום
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif בשום פנים ואופן לא../images/Emo70.gif אפשר בטעות לשתות ככה מיים איזה מזל שאני חייב לאכול מסודר, אסור לי לצום
T tygger New member 6/10/03 #125 אני מוחה!!! אני לא קרוע בכלל. אולי כמה סדקים פה ושם. איזה בקע, וכמה שקעים ברומטריים. ממטרים פזורים ברחבי עצמנו וכו'. אבל למה לומר קרוע? לא יפה.
אני מוחה!!! אני לא קרוע בכלל. אולי כמה סדקים פה ושם. איזה בקע, וכמה שקעים ברומטריים. ממטרים פזורים ברחבי עצמנו וכו'. אבל למה לומר קרוע? לא יפה.
ע עוד אחת מהחברה New member 6/10/03 #131 אני רואה שאני לא הכופרת היחידה פשוטאין מה לראות מה לעשות ואני לאצמה השנה