לאן?
M MAX D New member 6/10/03 #21 למה לא? לשכב על המיטה, סיגריה, וויסקי ובלוז ברקע... נראה לי סידור נהדר
T tygger New member 6/10/03 #23 כל אחד ומה שעושה לו את זה... אני הולך להשלים שעות מול הסדרות שעוד לא ראיתי עד הסוף. Scryd Trigun ואולי אם אני אספיק אז גם Hellsing
כל אחד ומה שעושה לו את זה... אני הולך להשלים שעות מול הסדרות שעוד לא ראיתי עד הסוף. Scryd Trigun ואולי אם אני אספיק אז גם Hellsing
T tygger New member 6/10/03 #26 למה שלא יעבור בקלות? אין הרבה מה לעשות היום. מה שכל, האופנוע מביט בי במבטים מוזרים מהחניה...
M MAX D New member 6/10/03 #28 "נווו? היום לא נוסעים..." "תגיד לי אתה דפוק? כל הכבישים ריקים, יש עליהם רק ערסים
T tygger New member 6/10/03 #29 או שלום לך. תראי, תשמעי תביני, בכל זאת, אין הרבה מה לעשות היום. המקום די מת. חוץ מזה שאני רואה אותך גם פה. ברוכה הבאה.
או שלום לך. תראי, תשמעי תביני, בכל זאת, אין הרבה מה לעשות היום. המקום די מת. חוץ מזה שאני רואה אותך גם פה. ברוכה הבאה.
D D i t a New member 6/10/03 #34 תודה תודה../images/Emo140.gif אחלה פורום יש לך כאן וכן...המצב דיי יבש,שעמום נוראי