יש כאן מישהו ?

מה קורה מאמי ?

liron162

New member
מ-ע-ל-ףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

liron162

New member
עקב השעמום החוגג החלטנו ......

אני וספיר לעשות שרשור תמונות מצחיקות/מוזרות של שרית..אתם מוזמנים להצטרך גם תעלו תמונות מצחיקות

Music4Life

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח

אמיאל'ה, מזה היה......
תאמיני לי שעוד לא ראיתי תתמונות האלה של שרית...חחחחחח לא הבנתי מזה, ומה נסגר ...... עכשיו אני מבינה שאתם עושים מרתון תמונות הזוייות. סחתיין עליכום;-P טוב, תהנו לכם...... גם אני כאן כפי שאתם רואים, לסירוגין. מה קורה איתכן בננות
הכל טוסט

Music4Life

New member
היי ספיר :)

אני ברוך השם...
הכל מצוין לגמרי
התחפשת הפורים
בטוחה שכן....למה
בחג כזה אני מתבעסת שאני לא בבית ספר או צבא או משהו כזה כי אני אוהבת את כל הבלגנים של החג, הצבעוניות, המסכות והשמחה......אבל לא נורא, בסופ"ש אני הולכת
מזה לחגוגגגגג, יהיה שווה
האמת היא...שטוב שהפסקתם את השירשור כי לא נראה לי שהוא כל כך יראה טוב, גם לא לעיניי האחראים בפורום....אז טוב עשיתם! שיהיה לילה מדהים לכולם

אמממ

לא התחפשתי בפורים כי לא ממש היה באלי השננה ..
ולמה לא התחפשת ולא יצאת היום ? ומה את הולכת לעשות בסווף שבוע ? אני הולכת לפורום בעזרת ה' ולמה סגרנו את השירשור שלחתי לך במסר תסיבה לילה טוב מאמי

Music4Life

New member
בנות -

ספיר - אני לא התחפשתי היום כי אני לא בבית ספר או בצבא שיש לי מסגרת כמוכם...כבר עברתי כבר מסגרות בחיי....
האת זה היה מצחיק, כי בלימודים שלי הביאו מדבקות כאלה ששמים על הפנים, כמו הודים, והביאו עוד משהו לקישוט...לא ממש תחפושות אבל זה היה מצחיק...אפילו אחד המרצים שלי התקשט כמו הודי, חחחח, איזה אנשים קרועים, אני לא שמתי עליי ת'דברים האלה כי אני לא מתחברת לשטויות האלה, אבל סתם עשו אוירה טיפה קישוטית וחגיגית הפעם, היה נחמד.... סופ"ש אני יוצאת עם צוות חבירם מלא [יהיה פגזזזזזי
למועדון בתל אביב, ותהיה חגיגה בעיצומה
אני כ"כ הולכת לדפוק ת'ראש וליפול על הריצפה, חחח איך בא לי........קשה לחכות, מחר בערב.... ותודה על המסר
אני כבר ניגשת לקרא אותו. לירונת
אהלן ....מה קורה איתך
היה בא לי לשאול אותך משהו אבל לא פה ולא היום ...פעם הבאה...אם אזכור :) אצלי הכל מצוין, תודה
היה לי יום ארוך ואני עייפההההה. הולכת לישון עוד מעט, אבל לא לפני שאני קצת מנקה ת'בית
מקווה שהשותפה שלי כבר תזיז ת'תחת שלה ותעשה פה משהו...

למעלה