יש כאן מישהו?
נ נ ר ק י ס י New member 25/2/02 #3 ייהיה טוב!!!../images/Emo127.gif חייב להיות, לא? צאי מהשעמום- תעשי סיבוב בחוץ ותחפשי אנשים מחופשים! אני הולכת לעבודה. נשיקות חיבוקים ואוזני המן
ייהיה טוב!!!../images/Emo127.gif חייב להיות, לא? צאי מהשעמום- תעשי סיבוב בחוץ ותחפשי אנשים מחופשים! אני הולכת לעבודה. נשיקות חיבוקים ואוזני המן
S shir23 New member 25/2/02 #6 אבל אין לי מה לעשות לטייל אני לא יכולה, כי כבר קשרו אותי לכיסא כי יש לי קוצי...... וזהווו אז יש לך רעיון בשבילי????
אבל אין לי מה לעשות לטייל אני לא יכולה, כי כבר קשרו אותי לכיסא כי יש לי קוצי...... וזהווו אז יש לך רעיון בשבילי????
S sidi New member 25/2/02 #8 כן יש פורום נחמד בתפוז ששמו אכזבות, אנשים סימפטים נחמדים ומאוכזבים, את יכולה לכתוב להם משהו שיעודד את רוחם. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם את תמיד יכולה לשגע את האנשים שסביבך זה מה שאני עושה כשמשעמם לי. סידי
כן יש פורום נחמד בתפוז ששמו אכזבות, אנשים סימפטים נחמדים ומאוכזבים, את יכולה לכתוב להם משהו שיעודד את רוחם. סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם את תמיד יכולה לשגע את האנשים שסביבך זה מה שאני עושה כשמשעמם לי. סידי