יש כאן מישהו??? Any One?

אני פה אבלללל

אני לא מוכנה שהמושכות יהיו אצלי נמאס לי כבר להציל את חיי הפורום יותר נכון אני כבר לא יודעת איך.... האם מדובר פה במקרה אבוד?

Dolphinea

New member
זה בד"כ התפקיד של מנהל הפורום

הבעיה היא שהוא אף פעם לא כאן...
קדימה אנשושים שכל אחד יתרום משהו או שלא ישאר לנו פורום

תרומות יתקבלו בברכה

אנשים יקרים, מי מכיר את צפניה? מי שכח את צפניה? מי זה צפניה!!! איפה לעזאזל צפניה!!! הפורום שלו מתרסק והוא לא פה, ככה נוטש בשדה הקרב? או שמה הבהלנו אותו בתחילת הקשר והוא סגר את עצמו בחדר?

אני כרגיל פה..קורא פאסיבי../images/Emo3.gif

אולי נעשה\נקבע כולנו מפגש צאט בערב..? נניח בשעה 9, שרובנו אחרי העבודה למשל וכבר בבית?
זה יהיה נחמד לדעתי

יש מקום???

ונראה לך שלא? אם אתה באמת מסתכל אתה צריך לדעת שיש לך מקום שמור יאללה לא לשבת שם ולא לזוז תעשה משהו!

mantrix

New member
אולי כולם כבר מצאו זוג

ואין פה יותר רווקים ורווקות?

כולם מצאו

ורק אני לבד
עוד לילה של שינה באלכסון,תמיד אמרתי שהאלכסון הוא אסון אני מתחיל להשתכנע שזה נכון..לילה טוף

Dolphinea

New member
ארטיק לא כולם מצאו גם אנחנו עדיין

כאן ביחד איתך... אל תדאג

exterior

New member
למצוא בן-זוג? זה כמו למצוא אבידה?

כמו למצוא ת"ז שנאבדה, או למצוא את הפלאפון אחרי ששכחנו אותו בשירותים של איזה פאב/מועדון/בית קפה/מכללה/אוניברסיטה/תא הלבשה (כיסיתי את כל האפשרויות?) לא מוצאים בן-זוג לדעתי, זה פשוט קורה... ואל תדאגו, זה יקרה. הכי חשוב, לא להתבאס יותר מדי מהלבד, כי גם לו יש את היתרונות שלו. וכמובן-- לא לאבד את האופטימיות. זה יבוא, זה יקרה, תהיו סבלניים. אומרים שהסבלנות משתלמת (בטווח הארוך...) אז, KEEP THE FAITH (ואני לא מאמינה שאני (!) עכשיו ציטטתי שיר של בון ג'ובי...אוי אוי אוי)

למעלה