יש כאן מילכוד:

uri618

New member
יש כאן מילכוד:

חברת בניה שאצלה אני מתענין ברכישת דירה, דורשת ממני לחתום על טופס "הרשמה" . רק כ7-10 ימים אחרי ההרשמה היא מוכנה להביא לי את החוזה לחתימתי. באיזו מידה טופס ההרשמה מחייב אותי? ומה אני צריך לעשות אם החוזה לא ימצא חן בעיני, והחברה לא תהיה מוכנה לשנותו לפי דרישתי?

shaio

New member
טופס הרשמה הוא חוזה

השאלה היא מה תוכנו. לא נראה לי סביר שהוא מחייב אותך למשהו בקשר לרכישת הדירה, בפרט בגלל שחסרים בו פרטים מהותיים, אבל מובן שבלי לקרוא אותו קשה להתייחס אליו. אני מניח שהוא יותר קרוב למסחטת כספים קטנה מאשר למשהו שאמור לקבוע לגבי היחסים המשפטיים ביניכם. (אינני עו"ד)

uri618

New member
אודה על תשובות נוספות (גם מיוסאריאן

גנן, גולן וכל דיכפין). shauo - תודה.

אני מצטרף לעמדת shaio.

מה שחשוב זה מה שכתוב בטופס ההרשמה. תבדוק מה כתוב ותגיד לנו.

דובי123

New member
גם אני מצטרף

השאלה היא על מה חתמת זה יכול להיות כל דבר החל מהבעת התענינות גרידא ןעד התחיבות מאי תשלום ואי חיוב כל תשלום ועד תשלום דמי רישום , מקדמה, התחיבות לרכישת הדירה וכו הפרטים הם שעושים את המקרה , החסרת פרטים יכולה להביא לתוצאות הפוכות לחלוטין מבלי שנדע לא נוכל להתיחס, כל דבר אפשרי

בקיצור אורי...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים.... והנה, תראה איזו אחדות דעים יצרת :)

אביא

New member
מוזר לי שלא יגעת, אם לא מצאת

אזי לפני מאמין צריך לבוא לא. אגב, נחה דעתך? אם לשון זה התחום שלך הרשה לי להמליץ לך על אבי כמקור להשכלה בתחום.

אביו הוא מורהו

ואם מותר להשוויץ במקום אביא, אז לא רק שאביו נחמד, הוא גם דובר בערך 10 שפות, אז אם תרצה ללמוד דקדוק של אוזבקית, הוא עשוי לעזור לך גם בתחום זה.

למעלה