יש כאן כדורסל

RED OR DEAD BS

New member
יש כאן כדורסל

הפועל באר שבע ניצחה בנצרת עלית ברבע הגמר של הפליאוף העליון בליגה הלאומית בכדורסל. הפועל פיגרה 1-0, השוותה את הסדרה בבאר שבע לעיני 800 צופים במקיף ד' והיום השלימה את המהפך כשניצחה את נצרת עלית בביתה. אם אני לא טועה, היא תפגוש בחצי הגמר את קריית אתא, מה שאומר שיש עוד משחק ביתי. יאללה הפועל.

nicotineran

New member
ועוד איזה כדורסל!!!

לא פעם ראשונה שאני חופר לכם חברי הפורום היקרים על הכדורסל בעירנו הדלה... אבל הפעם יש לזה חשיבות עוד יותר גדולה.. הרי בפלייאוף - זה עניין של להיות או לחדול, ואנחנו רוצים להיות נכון? אז בשל רצוננו העז להיות, יש גם משחק חוץ לפני משחק הבית שהוזכר בהודעה הראשית, וגם אליו מותר ואף רצוי ביותר להגיע... ועל כן ראשי הקבוצה הנדיבים מעמידים לרשות האוהדים הסעות הלוך-חזור לקרית-אתא, חינם אין כסף... כן כן ח-י-נ-ם! אז כל שנותר הוא למלא את האוטובוסים, ולהרעיש בקרית-אתא ולהראות שהפועל ב"ש זה לא סתם שם, אלא הרבה מעבר!! יאללה הפועל!!!!!!!!!!!!!!

fireman

New member
יופי שצריך למלא את האוטובוסים

אבל בשביל לעזור להם להתמלא צריך קצת יותר פרטים באיזה יום? באיזה שעה? מהיכן יוצאים האוטובוסים? צריך להרשם איפשהו? כמה עולה כרטיס למשחק עצמו? איפה קונים?

מוצארט

New member
אז ככה

המשחק הראשון יהיה מחר (יום א') בקרית אתא בשעה 19:00, הסעה תצא ממקיף ד' בשעה 15:00 בדיוק. ההסעה לא עולה כסף, כמו-כן גם המשחק הוא בחינם. ביום רביעי יתקיים המשחק השני בסדרה (הטוב מ-3) במקיף ד' בשעה 19:00. גם הכניסה למשחק הזה היא בחינם.

RED OR DEAD BS

New member
הפועל באר שבע 1 קריית אתא 0

באר שבע ניצחה בקריית אתא ! ומובילה את הסדרה, ביום רביעי תתארח אתא במקיף ד' למשחק השני בסדרה, ניצחון באר שבעי והפועל בגמר הפליאוף מול חולון / יקנעם. את שאר הפרטים אני מאמין יתנו לכם שאר האדומים שמסתובבים פה ויותר בקיאים ממני בכדורסל, אני מקווה שכבר הפנמתם מה ההצגה הכי טובה בעיר - יום רביעי, מקיף ד' (על שעה אני לא סגור, נעדכן / יעדכנו בהמשך ) דוחפים את הפועל לגמר. יאללה הפועל !!!

למעלה