יש כאן טעות

Butterfly kiss

New member
יש כאן טעות

ב"חדש במייקל" רשום שמייקל קיבל פרס על מפעל חיים בטקס האמ.טי.וי. אבל, הוא קיבל "אומן המילניום" יש קצת הבדל.

The MoonWalker

New member
טוב, אוקי...

הבעיה שמתי שכתבתי את זה לא היה ברור אם זה עדיין אומן המילניום, מפעל חיים או סתם פרס "יומהולדת שמח" ונראה לי שזה עדיין לא ברור אז השארתי את זה ככה

dancing machine

New member
זה ברור מאוד.....

זה לא אומן המילניום ולא מפעל חיים. זה כולה פרס מאעפן + עוגה ליומולדת שלו, ובריטני הטעתה אותו לחשוב שמדובר בפרס אמיתי, וזו הייתה פאדיחה ענקית. עוד לא קלטתם, או שאתם בהכחשה??!

Butterfly kiss

New member
לצערנו אתה צודק...

הפרס לא קיים באמת , מה שידוע לי שבאף טקס לא נותנים פרס בסדר גודל כזה (יש את פרס מפעל החיים אבל זה על מעשי החסד שעשה אותו אומן במשך חייו ולא על ההצלחה בתחומו) אבל בשביל לתת פרס כמו אומן המילניום או אומן העשור צריך כושר שיפוט גדול מאוד, למרות היותו מלך הפופ שמכר הכי הרבה אלבומים. בכל מקרה, בשבילי מייקל The artist of the millenum!!

gabi16

New member
באף טקס? בטוחים?....

אז אני שמח להודיע לכם שמייקל גקסון לא היה צריך את אמטיו וי כדיי לקבל את הפרס ואת התואר אומן המילניום. גקסון כבר קיבל את הפרס הזה בטקס שהיה במונקו לפני שנתיים..... אז יש אישור שגקסון הוא אומן המילניום וזהו הפרס שהוא מחזיק בתמונות שהוא עם החליפה השחורה הזאת...

למעלה