יש כאן גם רווקים? ממש נהנית לקרוא את ההודעות שלכם אני רותם ואני רווק אשמח להצטרף!
R rcp4life New member 9/3/07 #1 יש כאן גם רווקים? ממש נהנית לקרוא את ההודעות שלכם אני רותם ואני רווק אשמח להצטרף!
ה העכביש2 New member 11/3/07 #3 ברוך המצטרף לשורותינו אני משבץ אותך במשחק הקרוב באגף שמאל בהגנה נעים מאוד, אני לירן
נ נרקי New member 11/3/07 #4 ברוך הבא../images/Emo141.gif הרשה לי לצוטט משו "פורום רווקים ורווקות" אז כן יש גם רווקים
E ebi83 New member 11/3/07 #5 טוב לדעתי דרושה כאן החלטה... את נהנית, או שאתה רווק??? ויש כאן רווקים רק שאין מה לעשות וכרגיל אנחנו מדברים פחות
טוב לדעתי דרושה כאן החלטה... את נהנית, או שאתה רווק??? ויש כאן רווקים רק שאין מה לעשות וכרגיל אנחנו מדברים פחות
ט טירמיסווווווו New member 12/3/07 #9 שלום לפורום רווקים ורווקות כבר שבוע אני קורא פסיבי בפורום אשמח להצטרף להיות גם משתתף פעיל אני מוני ואני רווק.. לעוד הרבה זמן.. **נ.ב לירן.. עמדת החלוץ פנויה למשחק הקרוב?
שלום לפורום רווקים ורווקות כבר שבוע אני קורא פסיבי בפורום אשמח להצטרף להיות גם משתתף פעיל אני מוני ואני רווק.. לעוד הרבה זמן.. **נ.ב לירן.. עמדת החלוץ פנויה למשחק הקרוב?
מ מותר לי New member 12/3/07 #10 מוני!!! ../images/Emo24.gif נועה כבר תביא לך עוגת שוקולד.... המממ... עזוב, אני אכין לך אחת ומה אתה צריך את לירן שיבדוק לך אם החלוץ פנוי, זה הזמן להפעיל פרוטקציות מתי נעשה קרב- טירמיסו מול שוקולד?
מוני!!! ../images/Emo24.gif נועה כבר תביא לך עוגת שוקולד.... המממ... עזוב, אני אכין לך אחת ומה אתה צריך את לירן שיבדוק לך אם החלוץ פנוי, זה הזמן להפעיל פרוטקציות מתי נעשה קרב- טירמיסו מול שוקולד?
ט טירמיסווווווו New member 12/3/07 #12 מותררררררררר לי בזמנך הפנוי נעשה את הקרב הזה כשאני אהיה בארץ לא יהיה לך קל נגדי יאללה מעכשיו אני חבר רשמי פה בפורום.. לא להתבייש לשאול שאלות להכיר אותי קצת
מותררררררררר לי בזמנך הפנוי נעשה את הקרב הזה כשאני אהיה בארץ לא יהיה לך קל נגדי יאללה מעכשיו אני חבר רשמי פה בפורום.. לא להתבייש לשאול שאלות להכיר אותי קצת
מ מותר לי New member 12/3/07 #11 רווקות, יעזור? ../images/Emo6.gif ברוך הבא רותם! מקווה שתהנה אצלינו! תשתה חם? תרגיש בנוח
R rcp4life New member 12/3/07 #15 לא היו רווקים בלי רווקות... כל הסיבה שאנחנו הרווקים פה זה בגלל שאתן הרווקות פה... אז באמת תודה!! את האמת שתיה חמה לא עושה לי את זה אז אני אסתפק בתפוזים סחוט. תודה על היחס החם
לא היו רווקים בלי רווקות... כל הסיבה שאנחנו הרווקים פה זה בגלל שאתן הרווקות פה... אז באמת תודה!! את האמת שתיה חמה לא עושה לי את זה אז אני אסתפק בתפוזים סחוט. תודה על היחס החם
מ מותר לי New member 12/3/07 #16 אצה רצה לקנות תפוזים טריים ../images/Emo6.gif והסינים דווקא מאד ישמחו לספר לך שיש רווקים בלי רווקות
R rcp4life New member 12/3/07 #17 אבל... בטח החיים שלהם ממש משעממים... כי הם לא ממש הפכו לרווקים אין להם פשוט סיכוי להיות בטוח בקשר עם מישהי הם לא יודעים מה זה רווק אמיתי!
אבל... בטח החיים שלהם ממש משעממים... כי הם לא ממש הפכו לרווקים אין להם פשוט סיכוי להיות בטוח בקשר עם מישהי הם לא יודעים מה זה רווק אמיתי!
R rcp4life New member 12/3/07 #19 (צריך להזמין את כולם לענות לזה)... רווק/ה אמיתי לדעתי... אחד/ת שחווה בצורה כלשהי קשר ומסיבה כלשהי הקשר נגמר והוא נמצא בשלב שהוא לבד גם מי שלא חווה קשר בכלל נחשב רווק, אבל אני לא בטוח שהוא "רווק אמיתי" (זאת רק דעתי)
(צריך להזמין את כולם לענות לזה)... רווק/ה אמיתי לדעתי... אחד/ת שחווה בצורה כלשהי קשר ומסיבה כלשהי הקשר נגמר והוא נמצא בשלב שהוא לבד גם מי שלא חווה קשר בכלל נחשב רווק, אבל אני לא בטוח שהוא "רווק אמיתי" (זאת רק דעתי)