יש כאן גם בנים?

סביוני

New member
יש כאן גם בנים?

היי! התחלתי ללמוד במסגרת חדר הכושר שבו אני מתאמן בחוג ריקודי בטן מתחילים. אני לומד מזה חודשיים, ואני מה-זה-נהנה!!!!!! חבל"ז. כבר יש לי אפילו צעיף עם רשרשים, ואני משוויץ לפני כל החברים והמשפחה... רק חסר עוד קצת ביטחון וצעדים מתקדמים יותר...

tamarind1

New member
מדובר בגבר, אם לא הבחנתן

מה, אתן לא קוראות לפני שאתן מגיבות? הוא הציג עצמו בבירור! ולך, הגברבר, ברוך הבא, כיף לשמוע על גבר שלא נרתע ומגלה את הקסם בריקוד המזרחי...

nofar c

New member
ברוך הבא!../images/Emo9.gif

הייי סביוני..ברוך הבא..איזה יופי לשמוע על בנים שלומדים ריקודי בטן שיהיה לך בהצלחה ובקשר לביטחון ולצעדים מתקדצמים יותר..אל תדאג! זה בא עם הזמן...אם בא לך ספר לי קצת על עצמך!!! ברוך הבא לעולם הריקודי הבטן המדהים הזה..!!!!

סביוני

New member
קצת על עצמי

עוד כמה ימים אני בן 37, אני בא מרקע במזרחנות, אבל עוסק יותר בהייטק היום עם קריצה לחינוך. החוג לריקודי בטן הוא יותר במתכונת של חדר כושר, ולכן אין ממש הפנמה של צעדים משיעורים קודמים, אבל לאט לאט נכנס משהו לזיכרון. זה פשוט חווייה!

tamarind1

New member
נכון, לא תמיד אבל לרוב בחדר כושר

אנשים באים לא ממש בשביל ללמוד ריקודי בטן אלא כדי לעשות ספורט במתכונת קצת אחרת, הרבה פעמים יש גם תחלופה גבוהה של אנשים אז המורות מלמדות בהתאם. אם זה באמת ימצא חן בעיניך ותרצה להמשיך ברצינות, אני ממליצה לעבור (או להוסיף במקביל) לשיעורים בחוג עם קבוצה רצינית. ומזל טוב...
אתה כבר עושה הופעה לחברים ביום ההולדת
(סתם...)

סביוני

New member
אני כבר מברר על קבוצות ריקודי בטן

ביררתי כבר ב"ערבסק" בירושלים. זה גם זול יחסית לכמות המפגשים, ןבסוף יש אופציה להצטרפות ללהקת ביה"ס אם מספיק טובים. ולגבי ריקוד הסולו - יש לי איזה כמה יצירות שבא לי לעשות לי בעצמי עליהן כוריאוגרפיה. אני כבר מתחיל לחשוב על זה יותר ויותר... לגבי הספורט - אנשים שלא מורגלים בפעילות גופנית מאומצת אומרים לי שזה ממש שיפר להם את היציבה ושפחות כואב להם הגב התחתון וכו'. מכיוון שאני ממילא מתאמן קבוע, אז לא כל כך הרגשתי את השיפור הזה, למעט סיפוק מחוויית הקואודינציה שתמיד אני נופל בה, אם כי פחות בשיעורים של היום. שבת שלום.

סביוני

New member
גם בנים וגם בנות, אבל -

יוצא שאני הבן היחידי שם. המדריכה אמרה שכל הגברים שהיגיעו לשם ברחו אחרי השיעור הראשון ולא חזרו. אמרתי לה שאני לא כזה. במפגש השני היא כבר אמרה לי "נראה אותך אם תשבור לי את הסטיגמה", ואמרתי לה שנתראה גם בשבוע שלאחר מכן. והנה אני עובדה קיימת בחוג. אם אני לא מגיע באיזה שבוע - מייד לאחר מכן כולם באים אליי ושואלים מה קרה וכו'. אני יודע שאני נחשב שם לאטרקציה כי סיגלתי לעצמי מייד קואורדינציה ומשוחררות כזו. בסוף כל שיעור, בזמן שכולן במעגל גדול ורוקדות סולו ותוך כדי כך מזמינות בנות אחרות מהמעגל להחליפן בסולו - תמיד אחרי שאני מסיים את הסולו שלי - הבנות מתחילות למחוא לי כפיים. (איזה כיף!!!!).

באלאדיה

New member
הי סביוני ברוך הבא ../images/Emo140.gif

תמיד כיף לקדם בברכה עוד רקדן חדש שנוסף לפורום (כן כן, אתה רקדן, אולי מתחיל אבל רקדן). גם אני לומדת במסגרת של חדר כושר, ובהמשך לדברי תמר - אצלנו זו דוגמה לכך שגם בחדר כושר יכולה להיווצר קבוצה רצינית ורמת לימוד גבוהה. אנחנו כבר שלוש שנים יחד (רובנו), וזה פשוט כיף חיים. גם אלינו מצטרפים לפעמים בנים - אך אבוי, הם תמיד נעלמים אחרי השיעור הראשון
(חוץ ממשהו שעבר/חזר לסהרה). לא ברור למה... בפורום יש נציגות גברית קצת יותר מתמידה, למשל חוף 1, גם רקדן, אשר הודעה שלו נמצאת כאן בעמוד (אבל בד"כ אין לו גישה לאינטרנט
) בקיצור - ברוך הבא, אני אשמח לראות את האטרקציה בפעולה - באחד למאי יש לנו מפגש פורום ואשמח לראותך...

למעלה