יש כאן אופנוען גבר?

יש כאן אופנוען גבר?

אז תגיד, אתה נמצא בבנין כלשהו. ביד אחת הקסדה. נכנס לשרותים לשחרר קצת לחץ הידרוסטטי. להזכירך, הקסדה ביד. יעני, היד תפוסה. יש רק יד אחת פנויה. מה אתה עושה? איך אתה עושה? טכניקה שסופה נעלים רטובות לא נחשבת. (כמובן שנשמח לשמוע מה יש לרוכבות להגיד בעניין)

® Road Runner

New member
על לשים אותה חצי על הראש

(כמו השליחים..) לא חשבת..?

Moo Moo

New member
ניתן גם להשחיל את הקסדה על הזרוע.

או פשוט להניח אותה על הריצפה רגע.

eyalCBR

New member
אני משחיל את הבולבול דרך המשקף

שהוא פתוח עד לצד שני ובעזרת זה גם מחזיק את הקסדה. אהה.... תלוי מה אורכו של הבולבולון שלך ....

Moo Moo

New member
מה רע לניח אותה רגע על הריצפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הבעיה היא לא בלהניח

הבעיה היא הריצפה. שים לב שאני לא מדבר על בית פרטי, אלא על איזה מוסד, כך שאילו שרותים ציבוריים. והרצפה שם היא, איך לאמר, לא בדיוק נקיה. ביחוד באזור המשתנה. עכשיו אתה מבין למה רטוב לך בצואר אחרי שאתה הולך לשירותים?

yaloner

New member
אם אתה לא יכול להשתלט עם יד אחת...

...כנראה שהזרם חזק מדי. אתה צריך לשתות פחות, להתאפק פחות או להרחיב את החור.

אני לא מדבר רק על הרתע

אלא גם על לפתוח את הריצ'רץ', לסדר את האינסטלציה וכו' וכו' עד שבסוף צריך לסגור את הריצ'רץ'.

n250

New member
תגובה מבחורה...

מה דעתך להשאיר את הקסדה על הראש? ככה שום דבר לא יירטב ובטח לא יתלכלך מהלניח על הרצפה (איחס... שירותים ציבוריים בכל זאת) וגם הראש שלך יהיה מוגן...

M O R M

New member
../images/Emo32.gif אבל קרוב- סיפור מהחיים

בחיי שאני צריך לכתוב ספר. לפעמים מגיעים לגיל שכמעט כל עניין מזכיר סיפור... אז לעניין. גזע המנדיגו הינו הדזע של השחורים מאפריקה שהיו מבוקשים על ידי סוחרי העבדים לשדות הכותנה בארה"ב.(היום הם אגב שחקני ה- NBA). עד שלא נתקלים באחד כזה לא ניתן להאמין. סיפור שהיה כך: אני במלון הולידייאין פרטוריה (בירת דרום אפריקה למי שלא מכיר.) משרקק לי שריקתבוקר נעימה לאחר ארוחת בורק מדושנת , מוציא הבולבולון בשרותי החדר אוכל במלון. צל ענק מסתיר לי את המנורה...נו שיהיה.. איש גדול. משרקק לי בעצבנות מה ...בעת הענק מוציא השטרונגולון .... הסקרנות מוציאה אותי משלוותי ...גם ענק ..גם מסתיר את המנורה בתיקרה וגם חתיכת זרם של מכבי אש... שייייהווו ... הבחור מחזיק חתיכת שטרונגול ענק עם שתי ידים ועוד נשאר המון מרווח. למעלה משלושים סנטמטר של שטרונגול. מבט מזויע לבולבולון הקטן שלי שהתכווץ עוד יותר מבהלה והשריקה שלי נתקעת... חוויה קשה לכל החים...

למעלה