יש כאןן מישהייי??? משעמםם משהווו פחדדדדדדד
נ נטלי Love אדם New member 27/3/06 #9 לוטם את שלי יש לך...חחחחח אבל בכל זאת...לכל מי שרוצה לדבר איתי:341793058<---חופשיי!!
י ירדי love אדם New member 27/3/06 #10 אנחנו מקום 3 במבקושים כל הכבוד לנו..ממקום חמישי עלינו ל-3 אבל צריך עוד קצת
ה הדר סנדלר חמי2 New member 27/3/06 #17 יאאאאא רציניי יפהה לו ורודד אימאאא מעלףף!!! היום היו רצלי בביצפר שתי ילדים עם ורוד...ורוד בייבי..משוו יפהה.!! אימאא איזהה יפהה להםם וההםם ילדיםם יפיםם רצחחחחחחחח
יאאאאא רציניי יפהה לו ורודד אימאאא מעלףף!!! היום היו רצלי בביצפר שתי ילדים עם ורוד...ורוד בייבי..משוו יפהה.!! אימאא איזהה יפהה להםם וההםם ילדיםם יפיםם רצחחחחחחחח
O OoנויoO New member 27/3/06 #18 חחחחחח הדר נראה לי כל אחד שעובר ברח וב כוסון אצלך חחחח אני אומרת כחול בייבי ואין לי מושג מאיפה הבאתי את זה חחחח אבל ורוד בייבי נשמע יתר נורמלי חחח עזבו משו עובר עליי...אבל יש כאלה שלא מתאים להם ורוד
חחחחחח הדר נראה לי כל אחד שעובר ברח וב כוסון אצלך חחחח אני אומרת כחול בייבי ואין לי מושג מאיפה הבאתי את זה חחחח אבל ורוד בייבי נשמע יתר נורמלי חחח עזבו משו עובר עליי...אבל יש כאלה שלא מתאים להם ורוד
ה הדר סנדלר חמי2 New member 27/3/06 #19 חחחח לאא נכון הםם באמתת מעלפיםם!! חחחחחחחחחחחח רצינייי הואא דומהה קצתת לשרוןן רק עם עגיל באף.. והשניי מושלםםםםםםםםםםםם
חחחח לאא נכון הםם באמתת מעלפיםם!! חחחחחחחחחחחח רצינייי הואא דומהה קצתת לשרוןן רק עם עגיל באף.. והשניי מושלםםםםםםםםםםםם
O OoנויoO New member 27/3/06 #20 חחחחחח שלחתי לך תמונה במסר...רק בקש ה לי אלייך...אל תמותי!!!!!!!!!!אני צריכה אותך איתי =[